Strasslijm 244 inhoud 20 ml

Artikelnummer: Stelling I-09 voorraad zolder
Artikel 27 van 83
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 224 stuks

Strasslijm 244 inhoud 20 ml

Onze speciaal ontwikkelde lijm voor het massaal en oppervlakteverlijmen van Simili-, Strass- en glasstenen (bijv. van Swarovski) met de praktische druppeltuit voor het aanbrengen van druppels of strepen lijm.

- oplosmiddelhoudend
- eencomponent
- transparant opdrogend

Geschikt voor het verlijmen van Simili-, Strass- of glasstenen (tot Ø 5mm) vooral op metaal, maar ook op andere harde materialen zoals glas, keramiek, hout, plexiglas en meer.

Niet geschikt voor verlijmingen op PVC, Styrofoam®, nylon, rubber, PE, PP of andere soorten zacht plastic.

Strass Lijm 244 is zeer geschikt om strasssteentjes tot 5mm mee te plakken. Er zit een smal tuitje aan waardoor de lijm eenvoudig te doseren is. Deze lijm is hard en kristalhelder, waardoor eventuele lijmresten bijna niet zichtbaar zijn. Na 48 uur is de lijm volledig uitgehard.

Sieraden maken is een leuke en creatieve hobby waarbij u verschillende materialen gebruikt. Een belangrijk onderdeel van het maken van sieraden is het gebruik van lijm. Er zijn verschillende soorten lijm die u kunt gebruiken, maar voor het bevestigen van strass steentjes is de Strasslijm 244 een goede optie.

De Strasslijm 244 is een sterke en transparante lijm die speciaal ontwikkeld is voor het bevestigen van strass steentjes op verschillende materialen. Het is een sneldrogende lijm waardoor u snel verder kunt met het maken van uw sieraad. De tube heeft een inhoud van 20 ml, wat voldoende is voor meerdere sieraden.

Het gebruik van de Strasslijm 244 is heel eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op de achterkant van de strass steen (dit kan het beste via een micro brush) en plaats deze op de gewenste plek op het sieraad. Druk de steen voorzichtig aan en laat de lijm drogen. Na ongeveer 10 minuten is de lijm volledig uitgehard en zit de strass steen stevig vast.

Naast het bevestigen van strass steentjes kunt u de Strasslijm 244 ook gebruiken voor andere decoraties op uw sieraad. Denk bijvoorbeeld aan kleine kraaltjes of pailletten tot 5mm. Voor grotere oppervlakten kunt u beter Hasulith sieradenlijm gebruiken.  Door de sterke hechting blijven de decoraties goed zitten en kunt u lang genieten van uw zelfgemaakte sieraad.

Kortom, de Strasslijm 244 is een handige en veelzijdige lijm voor het maken van sieraden met strass steentjes en andere decoraties. Door de snelle droogtijd en sterke hechting kunt u snel verder met het maken van uw creaties. Met de tube van 20 ml heeft u voldoende lijm voor meerdere sieraden.

Gebruik liever geen Secondenlijm, deze slaat namelijk meestal dof uit op de kralen of plaksteentjes.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss