Sieradenlijm & Strass 244 Strasslijm 20 ml

Artikelnummer: Stelling I-09 voorraad zolder
Vorige Artikel 31 van 73 Volgende
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 150 stuks

Sieradenlijm & Strass 244 Strasslijm 20 ml

Sieraden Strass Lijm 244 is heel goed geschikt om sieraden mee te lijmen maar ook om plaksteentjes mee te plakken. Er zit een smal tuitje aan waardoor de lijm makkelijk te doseren is. Deze lijm is hard en kristalhelder waardoor eventuele lijmresten bijna niet zichtbaar zijn. Na 48 uur is de lijm volledig uit gehard.

Sieraden maken is een leuke en creatieve hobby waarbij je verschillende materialen gebruikt. Een belangrijk onderdeel van het maken van sieraden is het gebruik van lijm. Er zijn verschillende soorten lijm die je kunt gebruiken, maar voor het bevestigen van strass steentjes is de Strasslijm 244 een goede optie.

De Strasslijm 244 is een sterke en transparante lijm die speciaal ontwikkeld is voor het bevestigen van strass steentjes op verschillende materialen. Het is een sneldrogende lijm waardoor je snel verder kunt met het maken van je sieraad. De tube heeft een inhoud van 20 ml, wat voldoende is voor meerdere sieraden.

Het gebruik van de Strasslijm 244 is heel eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op de achterkant van de strass steen en plaats deze op de gewenste plek op het sieraad. Druk de steen voorzichtig aan en laat de lijm drogen. Na ongeveer 10 minuten is de lijm volledig uitgehard en zit de strass steen stevig vast.

Naast het bevestigen van strass steentjes kun je de Strasslijm 244 ook gebruiken voor andere decoraties op je sieraad. Denk bijvoorbeeld aan kleine kraaltjes of pailletten. Door de sterke hechting blijven de decoraties goed zitten en kun je lang genieten van je zelfgemaakte sieraad.

Kortom, de Strasslijm 244 is een handige en veelzijdige lijm voor het maken van sieraden met strass steentjes en andere decoraties. Door de snelle droogtijd en sterke hechting kun je snel verder met het maken van je creaties. Met de tube van 20 ml heb je voldoende lijm voor meerdere sieraden.

Gebruik liever geen Secondenlijm, deze slaat namelijk meestal dof uit op de kralen of plaksteentjes.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss