5 stuks Rijgnaalden voor o.a. leer en rocailles 0,4mm dik en 79mm lang flexibel

Artikelnummer: Lade 61
Artikel 2 van 15
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 72 stuks

Rijgnaalden voor o.a. leer en rocailles 0,4mm dik en 79mm lang flexibel

Onze flexibele rijgnaalden zijn perfect afgestemd op de behoeften van ambachtslieden die werken met zowel leer als rocailles. Deze naalden hebben een dikte van 0,4mm en een lengte van 79mm, waardoor ze de ideale keuze zijn voor projecten die zowel stevigheid als precisie vereisen.

De flexibiliteit van deze naalden maakt ze bijzonder geschikt voor het rijgen door lastige of dichte materialen zoals leer, terwijl hun fijne dikte het mogelijk maakt om met delicate rocailles te werken zonder deze te beschadigen. Het formaat en de bouw van de naalden zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te hanteren zijn, zelfs bij langdurig gebruik, waardoor uw handwerkervaring comfortabeler en efficiënter wordt.

Of u nu unieke sieraden maakt, leer bewerkt voor tassen of portemonnees, of gedetailleerde borduurwerken creëert, deze rijgnaalden bieden de veelzijdigheid en duurzaamheid die u nodig hebt. Hun robuuste constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de eisen van werken met zowel fijne kralen als weerbarstig leer, waardoor ze een essentiële aanvulling zijn op uw gereedschapscollectie.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss