2 x 3D Metalen bedel Bali hollow style hart 20 x 19 x 8mm gat: 2mm Goudkleur

Artikelnummer: Kastje 6 en Onder Stelling E-18
Artikel 52 van 121
€ 1,50 (inclusief btw)

3D Metalen bedel Bali hollow style hart 20 x 19 x 8mm gat: 2mm Goudkleur 

Voeg een vleugje romantiek en verfijning toe aan uw sieradencreaties met onze 3D metalen bedel in Bali hollow style, vormgegeven als een hart. Deze prachtige bedel, met afmetingen van 20 x 19 x 8mm en een gatgrootte van 2mm, is uitgevoerd in een rijke goudkleur die warmte en luxe uitstraalt. Perfect voor het creëren van betekenisvolle sieraden of het toevoegen van een speciaal accent aan uw ontwerpen, deze bedel is een ideale keuze voor zowel beginners als ervaren sieradenmakers.

De Bali hollow style brengt een vleugje exotische schoonheid en complexiteit met zich mee, waarbij het hartontwerp niet alleen staat voor liefde en passie, maar ook voor de artistieke expressie die kenmerkend is voor Balinese sieraden. Deze bedel is perfect voor het ontwerpen van unieke kettingen, armbanden, oorbellen of zelfs sleutelhangers en tassenhangers, waardoor elk stuk een persoonlijke en culturele touch krijgt.

De ruime gatgrootte van 2mm zorgt voor veelzijdigheid in gebruik, waardoor de bedel eenvoudig te integreren is met verschillende soorten koorden, draden, of kettingen. Of u nu kiest voor een enkele bedel als statement piece of meerdere bedels combineert voor een gelaagd effect, de gouden hartbedel zal ongetwijfeld een opvallend element in uw sieraden zijn.

Ontdek de charme en elegantie van onze 3D metalen bedel in Bali hollow style hart in goudkleur bij 't Kralenstulpje. Laat deze bedel de inspiratie zijn voor uw volgende sieradenproject en voeg een vleugje romantiek toe aan uw handgemaakte creaties. Met zijn betekenisvolle ontwerp en prachtige afwerking is deze bedel een schitterende aanvulling op elke sieradencollectie, perfect voor het vieren van liefde, vriendschap, of simpelweg de schoonheid van handgemaakt vakmanschap.

 

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss