-34%

Kralenbord rijgbord legbord grijs A4 23,5 x 32 cm

Artikelnummer: Stelling H-26 Voorraad zolder
Artikel 36 van 76
€ 8,95 € 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Kralenbord rijgbord legbord grijs A4

Ons grijze kralenbord, ook wel bekend als rijgbord of legbord, is een praktisch en veelzijdig hulpmiddel voor al uw kralenprojecten. Met een formaat van A4 (23,5 x 32 cm) biedt dit bord voldoende ruimte om uw kralen overzichtelijk te ordenen en uw ontwerpen te creëren.

Dit rijgbord is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een velours oppervlak, waardoor uw kralen stevig op hun plaats blijven liggen en niet wegrollen tijdens het ontwerpproces. Het grijze kleurenschema zorgt voor een neutrale en rustige achtergrond, ideaal voor het concentreren op uw creatieve werk.

Met verschillende vakjes en maten op het bord kunt u gemakkelijk uw kralen uitstallen en afmetingen afstemmen voor bijvoorbeeld armbanden of kettingen. Dit maakt het rijgbord een onmisbaar gereedschap voor zowel beginners als ervaren kralenmakers.

Het biedt een handige manier om kralen te ordenen en te rijgen, en kan worden gebruikt om patronen en ontwerpen te maken. Het bord is handig in gebruik, stevig en gemakkelijk mee te nemen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss