-67%

Stunt verrassing pakket t.w.v. minimaal 150 euro! ( op = op!)

Artikelnummer: Blokhut boven op stelling A of B
Artikel 11 van 12
€ 150,00 € 50,00 (inclusief btw)

Stunt verrassing pakket t.w.v. minimaal 150 euro! ( op = op!)

Foto's zijn gewoon leuke voorbeeld foto's, maar zegt niets over de inhoud van de verrassingsdoos.

(Mocht u een starterspakket zoeken, klik dan hier!)

We hebben een superleuke actie! Het gaat om een geweldig verrassingspakket. Er zit voor minimaal 150 euro aan artikelen in! U ontvangt dit complete pakket voor slechts 50 euro. Wees er snel bij, want op = echt op.

Hoe kunnen we dit zo voordelig aanbieden? Afgelopen jaar hebben we twee webwinkels overgenomen, waaronder Kralenonline. Bij deze overname hebben we veel artikelen gekregen waarvan de aantallen te klein zijn om individueel op onze site aan te bieden. Daarnaast hebben we te maken met een beetje ruimtegebrek.

Profiteer nu en bestel een groot kralen en toebehoren verrassingspakket voor maar 50 euro. Gegarandeerd zit er voor MINIMAAL 150 euro aan artikelen in.


Foto van de blokhut

Denk hierbij aan sieraden, houten kralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.

Er is alleen één maar... aangezien we niet weten wat er allemaal in gaat en we dit ook niet kunnen gaan bijhouden, kan het pakket niet retour!

We kunnen namelijk niet controleren wat er allemaal in heeft gezeten en of dat nog klopt. Er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar en op is helaas echt op!

En dat is nog niet alles! Wanneer u in de opmerkingen schrijft: “restanten”, dan doen we er gratis ook nog wat restanten bij. Denk hierbij aan kralen in wat vuile zakjes verpakt, stukken draad, of kralenborden met vlekjes. In principe goed te gebruiken, alleen niet meer verkoopbaar als nieuw. Let op: dit moet echt vermeld worden in de opmerkingen, anders wordt het niet ingepakt.

Dit kan helaas niet meer achteraf worden aangegeven.

Durft u het aan?

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss