Stoffen cadeauzakje roze c.a. 13,5 x 9cm

Artikelnummer: Onder i-06 Bak 1
Artikel 4 van 21
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 89 stuks

Stoffen cadeauzakje roze c.a.  13,5 x 9cm

Bij 't Kralenstulpje willen we ervoor zorgen dat elk cadeau dat u geeft, net zo mooi is verpakt als wat erin zit. Daarom zijn we verheugd om u dit stoffen cadeauzakje in een mooie roze kleur te presenteren.

Dit charmante stoffen zakje is ongeveer 13,5 cm lang en 9 cm breed, wat het de perfecte maat maakt om een mobiele telefoon in op te bergen. Of u nu uw eigen telefoon wilt beschermen of iemand een nieuw toestel cadeau wilt doen, dit zakje zorgt ervoor dat het veilig en stijlvol verpakt is.

Het roze materiaal is zacht en duurzaam, zodat het niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik. De trekkoordsluiting zorgt ervoor dat wat erin zit veilig en beschermd blijft, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te openen en te sluiten is.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat de verpakking bijna net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit stoffen zakje even speciaal is als wat u erin wilt geven.

Heeft u vragen over ons roze stoffen cadeauzakje, of wilt u hulp bij het kiezen van de perfecte verpakking voor uw cadeau? Neem gerust contact met ons op. Het team van 't Kralenstulpje is altijd klaar om u te helpen.

Ontdek de charme en het gemak van onze stoffen cadeauzakjes en geef uw cadeaus een extra speciaal tintje. V

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss