10 x edelsteen kraal van Rhodochrosite 4mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling K-13 bak Ester 2
Vorige Artikel 17 van 40 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Half edelsteen kraal van Rhodochrosite 4mm gat: 1mm

Onze half edelsteen kraal van Rhodochrosite in 4mm met een gat van 1mm is een prachtige en betekenisvolle keuze voor uw sieradenprojecten. Rhodochrosite is een mooie roze tot roodachtige steen die bekend staat om zijn liefdevolle en helende eigenschappen.

Deze 4mm Rhodochrosite kraal heeft een zachte en warme uitstraling, en het kan variëren in tinten roze en rood, wat elk stuk een unieke charme geeft. Rhodochrosite wordt vaak geassocieerd met liefde en compassie, en het wordt beschouwd als een steen van het hartchakra, wat betekent dat het kan helpen bij het openen en balanceren van het hartcentrum.

Het dragen van sieraden met Rhodochrosite kan helpen bij het bevorderen van zelfliefde, het aantrekken van liefdevolle relaties en het helen van emotionele wonden. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van kalmte en innerlijke vrede.

Met een gat van 1mm is deze kraal veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende sieradenontwerpen, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en meer. Het voegt een vleugje liefde en hartelijke energie toe aan uw creaties en kan prachtig worden gecombineerd met andere edelsteen kralen, metalen accenten en kralen in verschillende kleuren.

Onze 4mm Rhodochrosite kraal biedt u de mogelijkheid om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een diepere betekenis hebben. Laat uw creativiteit bloeien en voeg een vleugje liefde en helende energie toe aan uw sieradencollectie met deze prachtige Rhodochrosite kraal!

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss