-29%

925 verzilverde snake ketting 2mm verschillende lengtes

Artikelnummer: Stelling I-04 bak 925 zilver
Artikel 9 van 78
€ 17,50 € 12,50 (inclusief btw)

925 verzilverde snake ketting 2mm verschillende lengtes

Bent u op zoek naar een mooie ketting die u als basis kunt gebruiken voor het toevoegen van bedeltjes? Dan is de 925 verzilverde snake ketting met een diameter van 2mm in verschillende lengtes de perfecte keuze voor u! Deze ketting is niet alleen mooi, maar ook nog eens betaalbaar. 

Beschrijving van de ketting

De 925 verzilverde snake ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zilveren kleur die perfect past bij elke outfit. De schakels zijn stevig en hebben een dikte van 2mm, wat zorgt voor een mooie en stevige ketting. Bovendien is de ketting verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat u altijd de juiste maat kunt vinden.

Mogelijkheden van de ketting

Deze ketting is niet alleen mooi om op zichzelf te dragen, maar biedt ook veel mogelijkheden voor het toevoegen van bedeltjes. Zo kunt u de ketting personaliseren en hem helemaal eigen maken. Bovendien is de ketting ook geschikt om te combineren met andere sieraden, zoals armbanden en oorbellen.
De 925 verzilverde snake ketting is niet alleen mooi en veelzijdig, maar ook nog eens betaalbaar. Het is dus mogelijk om meerdere kettingen in verschillende lengtes aan te schaffen, zodat u altijd de juiste ketting bij uw outfit kunt dragen. 

Kortom, de 925 verzilverde snake ketting met een diameter van 2mm in verschillende lengtes is een mooie, stevige en veelzijdige ketting die perfect is als basis voor het toevoegen van bedeltjes. Bovendien is de ketting betaalbaar, waardoor u niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss