20 x Chips stone kralen 5~14 x4~10mm gat: 1mm Kyanite Cyanite Disthene

Artikelnummer: Stelling F-11 bak Chips stone
Artikel 10 van 57
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 40 stuks

Chips stone kralen 5~14 x4~10mm gat: 1mm Kyanite Cyanite Disthene

Deze chips stone kralen zijn gemaakt van kyaniet, ook wel bekend als cyaniet of distheen. Kyaniet is een opvallende edelsteen met zijn kenmerkende blauwe kleur en soms heldere doorschijnendheid. Deze kralen variëren in grootte, met lengtes tussen 5 en 14 mm en breedtes van 4 tot 10 mm, met een gat van ongeveer 1 mm.

Kyaniet wordt gewaardeerd om zijn spirituele en energetische eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met communicatie en zelfexpressie. Het wordt gezegd dat kyaniet helpt bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en doelgerichte manier, waardoor het een waardevolle steen is voor mensen die behoefte hebben aan verbeterde communicatievaardigheden.

Deze kyaniet chips stone kralen voegen een vleugje elegantie en mystiek toe aan uw sieradenprojecten. Hun natuurlijke vorm en onregelmatige grootte geven een organische uitstraling aan uw ontwerpen. U kunt ze gebruiken om kettingen, armbanden, oorbellen en meer te maken, en u kunt experimenteren met verschillende ontwerpen en kleurencombinaties.

Bij het werken met edelstenen zoals kyaniet is het belangrijk om te onthouden dat ze niet alleen fysieke schoonheid bieden, maar ook een spirituele betekenis kunnen hebben. Als u geïnteresseerd bent in de spirituele eigenschappen van kyaniet of als u vragen heeft over hoe deze steen uw welzijn kan beïnvloeden, raad ik u aan om uw huisarts te raadplegen voor meer informatie.

Kortom, deze kyaniet chips stone kralen bieden u de kans om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een diepere betekenis en intentie kunnen hebben. Geniet van het creatieve proces en laat uw innerlijke artiest schitteren terwijl u prachtige sieraden maakt met deze bijzondere kralen. Veel plezier met uw project!

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss