4 x Millefiori glaskraal kruisje 17 x 14 x 3mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: i-04 Bak 24
Artikel 15 van 53
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 40 stuks

Millefiori glaskraal  kruisje 17 x 14 x 3mm gat: 1,5mm

Dit prachtige Millefiori glaskraal in de vorm van een kruisje is een uitzonderlijk sieraden onderdeel dat zowel betekenis als schoonheid aan uw zelf gemaakte sieraden kan toevoegen. Het kruisje meet 17 x 14 x 3mm en heeft een gat van 1,5mm, ideaal om te verwerken in diverse soorten sieraden zoals kettingen, armbanden en zelfs oorbellen.

De Millefiori-techniek is een eeuwenoude glasbewerkingsmethode die 'duizend bloemen' betekent in het Italiaans. Dit proces resulteert in een rijke, complexe en kleurrijke uitstraling die elke kraal uniek maakt. De veelkleurige patronen binnenin het kruisje zijn levendig en gedetailleerd, wat zorgt voor een diepte en dimensie die u zelden vindt in andere soorten kralen.

Hoewel de kleur en het patroon enigszins kunnen variëren vanwege het ambachtelijke productieproces, is elke kraal zorgvuldig gemaakt om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Het gebruik van glas als materiaal zorgt ook voor een mooie glans en een lange levensduur.

Met een gatgrootte van 1,5mm is dit Millefiori kruisje zeer veelzijdig en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met andere sieraden onderdelen uit ons assortiment. Of u nu een ingetogen ontwerp wilt of juist gaat voor iets meer uitbundigs, dit kruisje biedt talloze mogelijkheden.

Dus of u nu een prachtige ketting wilt samenstellen, een set unieke armbanden wilt maken of een ander creatief sieradenproject in gedachten heeft, dit Millefiori glaskraal kruisje is een fantastische keuze. Het is niet alleen een mooi en uniek sieraden onderdeel, maar het draagt ook een symbolische betekenis met zich mee die uw zelf gemaakte sieraden extra speciaal maakt.

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix kleuren

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss