Wensdoosje of prayerbox hartvorm met blauwe emaille 18 x 17mm oogje c.a. 5mm

Artikelnummer: Stelling A-36 Bak Narcis / BEZ-2151
Artikel 19 van 31
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Wensdoosje of prayerbox hartvorm met blauwe emaille 18 x 17mm oogje c.a. 5mm

Ontdek het charmante wensdoosje of prayerbox in de vorm van een hart, verfraaid met betoverende blauwe emaille. Dit zilverkleurige juweel, met afmetingen van 18 x 17 mm en een oogje van circa 5 mm, combineert elegantie met een diepe emotionele betekenis. Het hartvormige ontwerp, sierlijk voorzien van de woorden "Wish Box", nodigt uit tot het koesteren van uw dierbaarste wensen en herinneringen.

Dit unieke sieraad dient als een persoonlijke schatkist die u dicht bij uw hart kunt dragen, letterlijk en figuurlijk. Of u nu kiest om er een bemoedigende boodschap, een klein gelukssymbool, of zelfs de eerste tand van uw kind in te bewaren, dit doosje transformeert elk klein voorwerp in een kostbaar aandenken. Het mechanisme om het doosje te openen en te sluiten biedt een intieme ruimte voor uw persoonlijke geheimen en verhalen.

Deze hartvormige wensdoosje, met zijn rijke blauwe kleur, straalt niet alleen romantiek en sereniteit uit, maar dient ook als een tastbare herinnering aan de kracht van hoop en liefde. Het is het ideale geschenk voor speciale gelegenheden, van Valentijnsdag tot jubilea, of als een liefdevolle verrassing voor iemand die u na aan het hart ligt.

Laat dit sieraad een bron van inspiratie zijn voor uzelf of een geliefde, een plek waar wensen en dromen veilig bewaard blijven. Het is een prachtige toevoeging aan elke sieradencollectie, een symbool van affectie dat zowel de drager als de gever verbindt door de magie van gedeelde wensen en verhalen. Dit wensdoosje belooft niet alleen een elegante verschijning, maar ook een hartverwarmende ervaring.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss