Wensdoosje of prayerbox kruisje 22mm x 18mm x 10mm oogje 5mm geel koper kleur

Artikelnummer: A-36 bak Narcis / SV-P1
Artikel 17 van 31
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Wensdoosje of prayerbox kruisje 22mm x 18mm x 10mm oogje 5mm geel koper kleur

Binnen de veelzijdige collectie van Savana Vintage, onderscheidt dit antiek bronskleurige wensdoosje of prayerbox in de vorm van een kruisje zich als een kleinood van diepe betekenis en schoonheid. Met afmetingen van 22 x 18 x 10 mm en een oogje van 5 mm combineert het de tijdloze charme van het verleden met de verfijning van moderne esthetiek.

Dit bijzondere doosje biedt meer dan alleen een plek voor uw kostbare herinneringen of persoonlijke gebeden; het is een draagbare schatkist die de essentie van hoop en geloof belichaamt. Door zijn vermogen om open en dicht te gaan, nodigt het uit tot interactie en persoonlijke betrokkenheid. Of het nu dient als bewaarder van een kleine gelukswens, een tandje, of een ander klein aandenken, het vervult een rol die verder reikt dan het materiële.

De antiek brons- en oud-koperkleuren, typerend voor de Savana Vintage lijn, verlenen het doosje een aura van historische rijkdom en verbondenheid met de aarde. Deze kleuren, samen met de opties voor oud-zilver, rood-koper, oud-messing, en goud, bieden een palet dat ieder sieraad uniek maakt.

Gemaakt van een robuuste metaallegering met een gegalvaniseerde toplaag van brons, messing, koper, goud, of zilver, staat elk doosje garant voor duurzaamheid en een langdurige schoonheid. De afwerking, die zorgt voor een natuurlijk proces van verdonkering, voegt een extra dimensie van karakter en diepte toe.

Als deel van de Savana Vintage collectie belichaamt dit wensdoosje de filosofie van het merk: een waardering voor vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat, terwijl het tegelijkertijd een moderne touch behoudt. Het is een productlijn die ontworpen is om te imponeren en te inspireren, en dit kruisje is daar een perfect voorbeeld van. Het is niet alleen een sieraad, maar ook een draagbaar symbool van geloof, liefde, en de verhalen die ons vormen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss