Sorteer op
Sorteer op

Sorteerdozen, kralendozen, Kralendoos

Kralendoosje kralendozen sorteerdoos sorteerdozen

Kralen zijn er in zoveel verschillende soorten en maten en kleuren en dan niet te vergeten als die honderden onderdelen, zoals armbanden slotjes, knijpkralen en sieraden sluitingen. Daar moet je een goed georganiseerd systeem voor bedenken, dus u ruimt uw kralen op in een kralendoos. Kralendozen zijn vakkendoosjes. Dozen met verschillende vakjes, tussenschotjes. Bij de grotere sorteerdozen kunt u de tussenschotjes los halen en verplaatsen, zo maakt u grotere of kleinere vakjes in de sorteerdoosjes.

Kralendoos van plastic

De meeste kralendozen zijn van plastic, hard plastic. Dit is stevig en beschadigd de kralen van glas en edelsteen kralen niet. De dozen zijn makkelijk stapelbaar en nemen weinig ruimte in beslag. Je doet de kralendoos makkelijk open en dicht om er kralen of andere onderdelen om sieraden van te maken uit te halen. Ook kunt u de sorteerdozen gemakkelijk vervoeren als u bijvoorbeeld een kralen workshop gaat geven.

Hoeveel vakjes heeft een kralendoos?

Dat is helemaal afhankelijk van welke maat u gaat kiezen. En dan zijn de vakjes ook nog verschillend in afmetingen. Het ligt er ook een beetje aan, wat wilt u erin gaan doen? Zijn het grote kralen of zijn het kleine kraaltjes? Voor Rocailles (Sead beads) heeft u andere kralendoosjes nodig dan voor glasparels van 12 en 14mm.

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss