Tandkristal - Tanddiamant

Een stralende glimlach met een tandjuweel van ’t Kralenstulpje www.kralenstulpje.nl

Nu ook bling, bling voor op uw tanden! Tandkristal 1,8, 2,0 of 2,4mm.

`t Kralenstulpje maakt gebruik van hoogwaardige tandkristallen en professionele apparatuur. Zo gebruik ik o.a. de lijm die ook door orthodontisten wordt gebruikt, deze wordt uitgehard met een professionele uithardinglamp. Geheel pijnloze behandeling, geen beschadiging van mond of tanden.

De adhesive ( lijm ) heeft een transparante kleur en is niet zichtbaar op de tand. De adhesive die ik gebruikt is een Sealing, dit houd in dat na uitharding geen bacteriën onder de kristal kunnen komen. De adhesive is namelijk een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde.  Dit alles gebeurt natuurlijk onder strikte hygiëne.

De tandjuweel kan wel een jaar of langer blijven zitten. Als de tandkristal er bij normaal gebruik binnen 2 weken toch af gaat wordt de tandkristal éénmalig gratis opnieuw geplaatst*. (lees nazorg) 

De totale kosten voor het aanbrengen van de “diamant” zijn slechts €. 20,00 incl. kristal

De tandjuwelen worden alleen op afspraak geplaatst.
Hiervoor kunt u me bellen op: 0597-85 01 10 of mailen op: info@kralenstulpje.nl

Voor de tandkristal klant

De voorbereiding
Denk er aan dat als u een afspraak maakt u dit niet doet vlak voor dat u moet eten. Drink wel iets vooraf. Dit omdat u na het plaatsen van de tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten of drinken. Zorg ervoor dat uw tanden goed gepoetst zijn.

Het aanbrengen van de tandkristal

Eerst wordt de tand gereinigd met alcohol en behandeld met een etsmiddel. De tand wordt hierna gereinigd met schoon water en gedroogd met een föhn op de koude stand.
De lijm wordt aangebracht op de tandkristal welke daarna meteen op de tand wordt geplaatst.
Met een professionele uithardingslamp word de lijm uitgehard.

De nazorg*
Als de tandkristal geplaatst is mag u gedurende 1 uur niets eten of drinken en de eerste 12 uur geen tanden poetsen. Dit is om het tandkristal beter te laten hechten aan de tand. Drink de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken, dit kan namelijk de lijm aantasten. Mochten er eventueel lijmresten op de tand zitten rondom het tandkristal dan worden deze gewoon verwijderd met tanden poetsen. Gebruik ook nooit scherpe voorwerpen in uw mond.

Verwijderen kan heel gemakkelijk en zonder beschadiging tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Dit is voor de tandarts één of twee minuten werk. Als u het zelf wilt verwijderen dan kan dit door vanaf het tandvlees met neerwaartse bewegingen van uw vinger het tandkristal los te wrikken.

tandkristal2.jpg

Garantie

Mocht een tandkristal onverhoopt binnen 2 weken toch loslaten, plaats ik éénmalig gratis een
nieuw kristal, we geven geen geld retour. 

We kunnen geen garantie geven bij plaatsing op een hoektand, plaatsing op een prothese of vulling of wanneer u een tongpiercing heeft.  Bij kinderen jonger dan 16 jaar is een volwassende verplicht om mee te komen. We gaan geen tandkristal plaatsen bij een minderjarig kind zonder toestemmimng van een ouder of voogd. 

Bestellen kan hieronder. Kiest u voor "Afhalen bij winkelier" anders krijgt u verzendkosten.

We zijn gevestigd in Scheemda, Noord Oost Groningen, klik op contact voor onze adresgegevens.

Plaatst u zelf tandkristallen of wilt u het leren? Kijk voor materialen of een cursus hieronder!

Met vriendelijke groet,
Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss