Tandkristal - Tanddiamant - tand diamant laten zetten

Onze tanddiamanten zijn van uitstekende kwaliteit en worden met zorg geselecteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en schitterende kleuren, zodat u de perfecte diamant kunt kiezen die bij uw stijl en voorkeur past.

Het laten zetten van een tanddiamant is eenvoudig en pijnloos. Bij 't Kralenstulpje kunt u terecht voor het professioneel plaatsen van de tanddiamant. We zorgen ervoor dat de diamant veilig en stevig op uw tand wordt bevestigd. We gebruiken hoogwaardige materialen en professionele technieken om ervoor te zorgen dat de diamant goed blijft zitten. Het zetten van een tanddiamant is een snelle procedure die ter plekke wordt uitgevoerd. 

Een stralende glimlach met een tandjuweel van ’t Kralenstulpje

www.kralenstulpje.nl

Nu ook bling, bling voor op uw tanden! Tandkristal 1,8, 2,0 of 2,4mm.

't Kralenstulpje maakt gebruik van hoogwaardige tandkristallen en professionele apparatuur. We gebruiken onder andere dezelfde lijm als orthodontisten, die wordt uitgehard met een professionele uithardinglamp. De behandeling is volledig pijnloos en veroorzaakt geen schade aan de mond of tanden.

De gebruikte adhesive (lijm) is transparant van kleur en niet zichtbaar op de tand. De adhesive die wij gebruiken is een Sealing, wat betekent dat er na uitharding geen bacteriën onder het kristal kunnen komen. De adhesive is een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde. Uiteraard wordt dit alles onder strikte hygiënische omstandigheden uitgevoerd.

Het tandjuweel kan wel een jaar of zelfs langer blijven zitten. Mocht het tandkristal binnen 2 weken toch loslaten bij normaal gebruik, dan plaatsen wij het kristal éénmalig gratis opnieuw* (lees nazorg).

De totale kosten voor het aanbrengen van de "diamant" bedragen slechts € 20,00, inclusief het kristal.

De tandjuwelen worden alleen op afspraak geplaatst.

U kunt ons bellen op: 0597-85 01 10 of mailen naar: info@kralenstulpje.nl.

Voor de tandkristal klant: tanddiamanten: Voeg wat sprankeling toe aan uw glimlach!

Voorbereiding

Denk eraan dat u geen afspraak maakt vlak voordat u moet eten. Drink wel iets van tevoren. Dit komt doordat u na het plaatsen van het tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten of drinken. Zorg ervoor dat uw tanden goed zijn gepoetst.

Het aanbrengen van het tandkristal

Allereerst wordt de tand gereinigd met alcohol en behandeld met een etsmiddel. Daarna wordt de tand schoongespoeld met water en gedroogd met een föhn op de koude stand. Vervolgens wordt de lijm aangebracht op het tandkristal, dat direct op de tand wordt geplaatst. Met behulp van een professionele uithardingslamp wordt de lijm uitgehard.

De nazorg*

Nadat het tandkristal is geplaatst, mag u gedurende 1 uur niets eten of drinken en de eerste 12 uur uw tanden niet poetsen. Dit is om ervoor te zorgen dat het tandkristal goed hecht aan de tand. Drink gedurende de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken, omdat deze de lijm kunnen aantasten. Mocht er eventuele lijm rondom het tandkristal op de tand aanwezig zijn, dan kunt u deze gewoon verwijderen door uw tanden te poetsen. Gebruik echter nooit scherpe voorwerpen in uw mond.

Verwijderen kan heel gemakkelijk en zonder schade tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Dit kost de tandarts slechts één of twee minuten. Als u het tandkristal zelf wilt verwijderen, kunt u dit doen door het kristal vanaf het tandvlees los te wrikken met neerwaartse bewegingen van uw vinger.

tandkristal2.jpg

Garantie

Als een tandkristal binnen 2 weken toch los laat, stellen wij u graag kosteloos door éénmalig een nieuw kristal te plaatsen. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling zal worden verstrekt.

We kunnen geen garantie geven bij plaatsing op een hoektand, plaatsing op een prothese of vulling, of wanneer u een tongpiercing heeft. Voor kinderen jonger dan 16 jaar is een volwassene verplicht om mee te komen. We plaatsen geen tandkristal bij minderjarige kinderen zonder toestemming van een ouder of voogd.

We zijn gevestigd in Scheemda, Noord-Oost Groningen. Klik op 'contact' voor onze adresgegevens.

Plaatst u zelf tandkristallen of wilt u het leren? Bekijk hieronder ons assortiment materialen en cursussen!


Met vriendelijke groet,
Esther de Jonge

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss