Sorteer op
    1 - 120 van 162 resultaten
  • 1
  • 2

Bloemen bomen &  bladeren bedeltjes

Bedeltjes met bomen, bloemen of bladeren geven betekenis aan een sieraad. Deze bedels zijn leuk aan een armband, ketting of aan oorbellen. Maar ook leuk om een kaartje mee te versieren of als decoratie te gebruiken in een kerststukje.
Bedels met een betekenis

Heel veel planten bloemen en bomen bedels hebben een speciale betekenis.

  • Bedeltje tree of life ~ Bedel tree of life ~ Bedeltje levensboom ~Bedel levensboom: het symboliseerd het leven hier en in de hemel, het bewuste, onderbewuste en de geest en de cyclus van het leven en de onsterfelijkheid
  • Bedeltje klavertje 4 ~ Bedel klaver 4 staat natuurlijk voor geluk!
  • Bedeltje Lotus bloem ~ Bedel Lotusbloem staat voor zuiverheid, reinheid en puurheid en komt uit de Yoga.
  • Bedeltjes met een persoonlijke betekenis van planten. bloemen en bomen, soms heb je gewoon iets met een bepaalde plant, boom of bloem. Mijn moeder was vroeger gel op roide rozen en witte fresia's, deze zaten ook in haar bruidsboeket, bedel van een roos heeft voor mij een persoonlijke betekenis.

Bedelarmband

Onze natuurbedeltjes van bloemen, planten en bomen zijn erg populair. 't Kralenstulpje heeft vele soorten bloem bedels, boom bedels en bedeltjes van bladeren. Bijvoorbeeld een bedel van een eikenblad en een bedel van een eikeltje gaan heel goed samen aan een bedelarmband.

Onderstaand stukje is geschreven door Jorieke, student International business Studies.


Bloemen, bomen & bladeren bedeltjes

Op de website hebben we een ruim assortiment in bedeltjes van bloemen, bomen en bladeren.
Bloemen bedels

De variatie tussen de bedeltjes is enorm. Het ene bedeltje is rond met bloemen en kan van RVS zijn.

Een ander bedeltje is gemaakt van Tibetaans zilver. Tibetaans zilver bestaat uit een mengsel van zilver samen met een ander metaal soorten. Koper is het voornamelijk wat ervoor gebruikt wordt. Er zijn verschillende soorten vormen en maten van deze soort bedel. Op de website staat een bedel met krullen en bloemen en een hang bedel met een lotusbloem erin. U kunt er ook voor kiezen om alleen een bloem blaadje als vorm te doen. Er zijn diverse soorten en maten, dus voor iedereen zit er wat leuks tussen. We hebben onder andere bedels van een zonnebloem, een roos, een bloem met blad, een holle bedel met bloem of een klavertje vier. Deze is ook in twee kleuren beschikbaar goud en zilverkleur.

We hebben ook bedeltjes met een gedroogde bloem erin. Er zijn verschillende soorten bloemen zoals, rozen, 2 verschillende soorten bloemen, madelief, paardenbloemetjes, bosje rozen. Deze bloemen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt ervoor kiezen om 1 bloem als bedel te kiezen, een bosje bloemen of 2 paar bloemen. Het buig ringetje eraan zijn ook in 2 verschillende kleuren beschikbaar (goud en zilver).

Er zijn ook metalen bedels waarin de bloem gekleurd is. U kunt kiezen voor een bloem met de blaadjes groen en rood. De madeliefjes komen in de kleuren licht roze en het originele wit. Deze bedels zijn er in het goud verkrijgbaar.

Bedels van Bladeren

Het assortiment voor de bladeren is divers. We hebben Tibetaanse bedels en metalen bedeltjes (komen voor in meerdere kleuren goudkleur, geelkoper kleur, rood koperkleur en zilver).

Door de verschillende soorten bedeltjes is het kiezen en ze te matchen. Er zijn verschillende maten en vormen. De beroemde bedels van herfst bladeren komen in verschillende modellen voor. Ze komen zowel als een plat bedeltje voor en als een 3D ontwerp. Sommige bedeltjes hebben een schaduw affect zodat de details opmerkelijker zijn.

Bedeltjes van Bomen

Uiteraard ontbreekt de bomen collectie niet. Er zijn meer dan twintig verschillende soorten en kleuren bomen. De diversiteit in de bedel van een levensboom model is al groot. Meer dan tien verschillende soorten. Er zijn ook verschillende kleuren kerstbomen bedels, super leuk voor tijdens de feestdagen. Voor bijna elk jaar getij is er wel iets leuks. Voor de herfst zijn er hele leuke paddenstoelen bedeltjes ook die komen in verschillende soorten, kleuren en maten.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss