Display & verpakkingsmaterialen,  organza cadeauzakjes & prijslabels

Display & verpakkingsmaterialen,  organza cadeauzakjes      Display & verpakkingsmaterialen,  cadeau doosjes      Display & verpakkingsmaterialen,  prijslabels

Hier treft u alles aan op het gebied van verpakken, iets mooi verpakken voor een leuk cadeau of iets functioneel verpakken om bijvoorbeeld te verzenden.

Organza zakjes

Staat u wel eens op markten en beurzen? Dan zijn onze organza cadeauzakjes erg leuk om mee te geven! We hebben kadozakjes van Jute, organza zakjes, karton, satijn, stof en andere materialen. Ook leuk zijn onze display materialen zoals bustes voor kettingen en armbanden displays om sieraden op te showen!

Prijskaartjes of prijslabeltjes

U hangt er een leuke prijslabel of prijskaartje aan van t Kralenstulpje en u kunt zo mooi uw eigen gemaakte sieraden verkopen! Onze prijslabels en organza cadeauzakjes zijn heel betaalbaar.

Displaymaterialen

Naast onderdelen om sieraden te maken is het wel zo handig om bij 't Kralenstulpje ook de display materialen te kunnen aanschaffen waar u de sieraden op kunt showen, de organza cadeauzakjes om uw prachtige creaties in te verpakken met hieraan een mooi prijskaartje of prijslabeltje. Ook verkopen we leuke stickers om uw verpakking mooi mee te versieren.

Wat voor organza zakjes zijn er?

We hebben

  • ronde organza zakjes, 
  • organza zakjes in hartvorm 
  • rechthoekige organza zakjes
  • vierkante organza zakjes

Houd er rekening mee dat de maaat inclusief het lintje is. Vanaf het lintje naar boven is ongeveer 2 cm.

Zo heeft 't Kralenstulpje voor u een totaal aanbod.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss