Kashmiri kralen Bohemian Indonesia Beads

Kashmiri kralen kralen van klei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van Annie den Oetelaar Facebook: Engeltjes made by Annie.

Deze unieke kralen zijn met de hand gemaakt van klei en ingelegd met kleine kraaltjes, glittertjes, stras en metalen kralenkapjes. Elke kraal is een kunstwerk op zich, met zijn eigen charme en individualiteit. Laat u inspireren door de ambachtelijke schoonheid en de unieke details van deze prachtige kralen.

Onze Kashmiri Bohemian Indonesia kralen worden vervaardigd met zorg en vakmanschap. De klei wordt met de hand gevormd tot verschillende vormen en maten, waardoor elke kraal zijn eigen karakter krijgt. Vervolgens worden ze met liefde en precisie versierd met kleine kraaltjes, glittertjes, stras en metalen kralenkapjes. Het resultaat is een prachtige combinatie van texturen, kleuren en schitterende accenten.

Kashmiri kralen 

Vanwege de handgemaakte aard van deze kralen, kunnen ze variëren in grootte en vorm. Dit draagt bij aan hun unieke charme en geeft uw sieraden een rustieke en authentieke uitstraling. Geen twee kralen zijn precies hetzelfde, waardoor uw sieradenontwerpen een persoonlijk en ambachtelijk karakter krijgen.

Deze kralen zijn perfect voor het maken van boho-chic sieraden met een speelse en levendige uitstraling. Combineer ze met andere kralen, zoals glas, hout of edelstenen, om unieke en eclectische ontwerpen te creëren. Of gebruik ze als opvallende accenten in armbanden, kettingen en oorbellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast hun esthetische aantrekkingskracht dragen deze kralen ook bij aan het behoud van ambachtelijke tradities en cultureel erfgoed. Door ze te gebruiken in uw sieradenprojecten, ondersteunt u de ambachtslieden die deze kralen met zorg en toewijding vervaardigen. U draagt bij aan het voortbestaan van deze prachtige ambachten en helpt de rijke culturele erfenis te behouden.

Ontdek de unieke schoonheid van Kashmiri Bohemian Indonesia kralen en voeg een vleugje wereldse charme toe aan uw sieradencollectie. Bestel ze vandaag nog en laat uzelf onderdompelen in de kleuren en ambachtelijke pracht van deze schitterende kralen.

Let op: vanwege hun handgemaakte karakter kunnen de kralen variëren in grootte en vorm, wat bijdraagt aan hun unieke charme.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss