Sorteer op
    121 - 240 van 291 resultaten

Bedels Goud kleur ~ bedeltjes goudkleur

Bij Kralenstulpje.nl bieden we bedeltjes aan in 7 verschillende metaalkleuren, en de bedeltjes in de kleur goud zijn bijzonder populair. Persoonlijk is goud ook mijn favoriete kleur; ik draag zelf nooit zilver maar altijd sieraden in de kleuren goud, rood koper en geel koper. Uiteraard is dit een kwestie van persoonlijke smaak.

De DQ (Designer Quality) bedeltjes hebben een hoogwaardige coating die ervoor zorgt dat ze lang mooi blijven. Deze bedeltjes zijn van Europese Designers kwaliteit, wat garant staat voor een uitstekende afwerking en duurzaamheid.

Goudkleurige bedeltjes

Al meer dan 15 jaar is Kralenstulpje.nl een vertrouwde naam in de sieradenwereld, en door de jaren heen hebben we gemerkt dat bedeltjes in de kleur goud enorm geliefd zijn. Goud is een warme metaalkleur die zowel chic en decadent als stoer kan zijn. Gouden sieraden worden gewaardeerd door jong en oud, en zowel door mannen als vrouwen.

Bedels goudkleur in combinatie met edelsteen kralen

Veel armbanden die gemaakt zijn met edelsteenkralen, zoals tijgeroog, maken gebruik van accessoires in goudkleur, inclusief goudkleurige bedels, buigringetjes en sluitingen. Deze combinatie versterkt de natuurlijke schoonheid van de edelstenen en voegt een extra dimensie van luxe en kwaliteit toe aan het sieraad.

Bij Kralenstulpje.nl kunt u terecht voor een breed assortiment aan goudkleurige bedeltjes die uw sieradenprojecten zeker zullen aanvullen!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss