Sorteer op
Sorteer op

Bedel Geel koper kleur

 

Bedel Geel koper kleur

Deze mooie bedeltjes in de kleur geel koper zijn heel erg geliefd bij de sieraden ontwerpers! Meteen vanuit voorraad leverbaar!  Deze kleur past vrijwel bij elke gelegenheid en ieder kledingstuk en is te combineren met de mooiste kralen! Deze geel koper kleur past mooi bij pastelkleuren maar ook bij kralen in zwart en bruin tinten! 

Antiek look bedels geel koper

Wilt u een sieraad maken in een nostalgische sfeer? Een romantische ketting of een romantische armband maken? Dat kan uitstekend met bedeltjes in de kleur geel koper. Deze kleur geeft warmte en sfeer.

Geel koper kleur bedeltjes en hangers

Kralenstulpje.nl heeft heel veel keuze in bedeltjes in verschillende metaal kleuren. Dus ook in bedeltjes in de kleur geel koper. Sommige mensen noemen dit bedeltjes in deze kleur: brons kleur of antiek koper kleur. Maar antiek koper kleur of brons kleur kan ook rood koper zijn, vandaar dat wij bij kralenstulpje.nl wel een onderscheid maken tussen rood koper kleurige onderdelen om sieraen te maken en geel koper kleurige onderdelen om sieraden te maken. 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss