Sorteer op
Sorteer op

Metaaldraad (zoals zilverdraad)

Metaaldraad zoals zilverdraad

Dit rijgdraad is vormbaar en kan bijvoorbeeld ergens omheen worden gewikkeld, bijvoorbeeld om er een kraal van te maken. De vorm blijft dan in het draad. Wilt u een gewone ketting of armband te rijgen adviseer ik gecoat rijgdraad, dit staat onder: rijgdraad.

In onze webshop kunt u allerlei verschillende soorten rijgdraden vinden. Zoals het woord al zegt kunt u hier kralen op rijgen. Nu denkt u misschien maar het gat van mijn kralen is erg klein, ook daarvoor hebben wij rijgdraad. Zo hebben wij ook rijgdraad gemaakt van metaal. Meestal wordt dit zilverdraad gebruikt om te vormen, je kunt er gemakkelijk figuurtjes uit buigen.

Zilverdraad om te wrappen of om figuren te buigen

Dit is dus ook erg sterk, en zou niet gemakkelijk knappen of breken. We hebben het draad niet alleen in verschillende maten en dikten maar ook in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een pakket met 10 rolletjes verschillende kleuren metaaldraad.

Zo kunt u toch een stevig armband maken met een vrolijk kleurtje draad. Of misschien wilt u wel niet dat het draad opvalt, koop dan dezelfde kleur als de kralen die u wil gaan gebruiken. Wij hebben het draad in een dikte van 0,2 mm dik en dikker. Het is erg leuk om zelf sieraden te maken, en het gebruiken van kralen is erg leuk.

Rolletjes zilverdraad in 10 kleuren

Nu kunt u zelf nieuwe kralen kopen, of misschien is er ooit wel een armband met kralen geknapt en heeft u de kralen wel bewaard, dan heeft u nu de kans om ze weer opnieuw te gebruiken. Dan zit er ook nog eens een verhaal achter het sieraad. We hebben verkopen de rolletjes los in de kleuren goud, zilver en nog meerdere kleuren. Het rijgen van de kralen op het metaaldraad is niet het enige waar het metaaldraad gebruikt voor kan worden. U kunt er ook leuke figuurtjes van maken.

Dit komt omdat u het draad gemakkelijk kan buigen en dan blijf het draad in deze vorm staan. Denk bijvoorbeeld aan een hartje. Dit is ook een erg leuke hobby om te delen met uw kinderen, familie of misschien wel vrienden. U kunt he zo moeilijk maken als u zelf wil. Laat u inspireren door wat de anderen voor ideeën hebben en ga lekker aan de slag. Neem vooral een kijkje op onze webshop, want wij verkopen zeker niet alleen metaaldraad, maar ook alle andere dingen wat u nodig heeft voor het maken van sieraden en, denk ook zeker aan de grootte hoeveelheid kralen die wij hebben. Van super grootte kralen tot kralen die erg minimaal zijn. En denk ook zeker aan verschillende vrolijke kleuren. Dus dan wens ik u alvast heel veel plezier met het maken van de sieraden, en/of misschien wel heel wat anders, want wees lekker creatief.

Groetjes Bente

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss