Sorteer op

Oorbellen Basis stekers

Oorstekers, ook wel oorknopjes genoemd, zijn een andere populaire optie voor oorbellen. Ze bestaan uit een decoratieve top die op het oorlelletje wordt bevestigd met behulp van een achterkantje. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende soorten oorstekers:

Stud oorstekers: Dit zijn de meest eenvoudige en tijdloze oorstekers. Ze bestaan uit een decoratieve top die rechtstreeks op het oorlelletje wordt bevestigd met behulp van een achterkantje. Cabochon oorstekers: Deze oorstekers hebben een platte ronde vorm en zijn vaak voorzien van een gladde edelsteen of cabochon. Ze bieden een klassieke en elegante uitstraling. Cluster oorstekers: Cluster oorstekers zijn samengesteld uit meerdere kleine kralen, edelstenen of bedels die samen een geclusterd effect creëren. Ze zorgen voor een speelse uitstraling.

Gebruik van oorhaakjes en oorstekers:

Kies de juiste oorhaakjes of oorstekers die passen bij uw ontwerp en de gewenste stijl. Zorg ervoor dat u kwalitatieve materialen gebruikt die geschikt zijn voor mensen met gevoelige oren, zoals sterling zilver of chirurgisch staal. Bevestig de oorhaakjes of oorstekers aan uw ontwerp met behulp van bevestigingsmaterialen, zoals buigringen, om ervoor te zorgen dat ze stevig vastzitten. Controleer de bevestiging en zorg ervoor dat de oorhaakjes goed sluiten en dat de oorstekers goed vastzitten met behulp van de achterkantjes (vleugeltjes of stoppers)

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss