Matte acryl kralen

Deze zijde look and feel acryl kralen zijn heel comfortabel om te dragen.

Matte acryl kralen

Basis acryl kralen mat

Deze basis kralen zijn onmisbaar voor elke sieraad designer. Deze mooie acryl kralen zijn verkrijgbaar in heel veel matte kleuren die wij met zorg hebben geselecteerd naar de allernieuwste mode trends. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 4 t/m 12mm.

Zijde feel and look acryl kralen

Acryl kralen hebben een zijde achtig uiterlijk en zo voelen ze ook waardoor ze heel fijn zijn om te dragen om bijvoorbeeld uw pols.
Het mooie gladde ruime gaatje van de kraal maakt het rijgen gemakkelijk. Combineer deze mooie acryl kralen met verschillende onderdelen om er een prachtig design van te maken. Gebruik bijvoorbeeld onze leuke bedeltjes van DQ metaal en uw sieraad maakt als snel een uitgesproken indruk!  Deze basis kraal van acryl is dus een ware eyecatcher wanneer u andere kralen wilt toevoegen aan uw sieraadenontwerpen.

Onderstaande tekst is geschreven door Rick, stagiair vestigingsmanager groothandel

Acryl kralen mat hart

Het hart is een van de meest verspreide symbolen ter wereld. In de verschillende culturen geniet het een bijzondere betekenis, de liefde. Wij verkopen acryl kralen onder andere in de vorm van een hart en nog heel veel andere vormen. Deze kralen zijn leuk aan armbandjes voor volwassenden maar ze worden ook heel veel gebruikt als kinderkralen in  kindersieraden.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss