Sorteer op

Ball Chain sluitingen-connectors

Deze sluitingen klik je vast aan bolletjes ketting ook wel ball chain ketting genoemd. De connectors zijn eenvoudig los en vast te klikken en zo kun je twee uiteinden van bolletjes ketting met elkaar verbinden.

Als u ervoor gekozen heeft om een ball chain ketting te maken heeft u natuurlijk ook een sluiting nodig. In dit stukje tekst ga ik u daar van alles over vertellen.

Een sieraad moet ergens sluiten en op de goede lengte zitten. Hiervoor kunt u de ball chain sluitingen voor gebruiken. U kunt kiezen voor een connector of een kalotje. Persoonlijk vin dik het zelf fijner om een connector te gebruiken. Deze heb ik echter ook gebruikt voor mijn eigen ketting. Het aanbrengen en vast zetten is vrij eenvoudig en vond ik zelf het idee van de ketting afmaken. Waar ik wel achter kwam was dat ik wel de juiste maten moest kiezen en niet bijvoorbeeld een maat groter, omdat dit mogelijk makkelijker zou werken. Dat was echter het tegenovergestelde!

Ball Chain ketting Sluiting maken van een kalotje

Ook vind ik het kalotje systeem ook vrij eenvoudig te gebruiken. Deze gebruik ik vooral voor kettingen die een wat subtielere uitstraling heeft. Beide hebben een klik systeem dus als het een keertje verkeerd gaat is het ook geen probleem om de sluiting opnieuw vast te zetten. Een kalotje kunt u ook gebruiken als een eindkapje voor uw ketting. Dit is ook vrij handig om te gebruiken bij het maken van een ketting.

Het is afhankelijk met wat u zelf makkelijker en mooier vind lijken bij uw sieraad welke sluiting u kiest de connector of het kalotje. Het maakt niet uit wat u kiest van beide soorten hebben we genoeg kleuren en afmeting die bij uw ketting past en bij de uitstraling van de ketting.

Ik hoop dat u meer informatie en inspiratie hebben kunnen geven over de conectors en kalotjes. Het is echt afhankelijke wat u zelf mooi en makkelijk vind om mee te werken. Daarover kan ik helaas geen advies geven. als u nog vragen heeft over de sluitingen neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we u graag!

Ik wens u veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en het afmaken ervan! Ook wens ik u veel plezier met het eventueel geven van dat sieraad mocht dat zo zijn.

Groetjes Jorieke, stagiaire International business studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss