Sorteer op
Sorteer op

Cadeauzakjes Jute en van stof

Dit zijn prachtige luxe kartonnen cadeautassen of cadeautasjes met een vouw bodem. Deze kartonnen kadotasjes zijn ideaal om sieraden in te verpakken of om er een lekker flesje parfum in te doen.

Sieradentasje van karton

Deze leuke tasjes zijn heel mooi om cadeau te doen op een verjaardag met bijvoorbeeld een zelf gemaakt sieradensetje erin. De tasjes worden nooit weggegooid maar altijd zoveel mogelijk hergebruikt en daarom zijn deze mooie cadeautasjes van karton duurzaam in gebruik.

Kartonnen geschenkverpakking

Met zo'n feestelijk verpakt cadeautje in zo'n leuk cadeautasje kun je zeker aankomen op een verjaardag of een ander feestje!  Dan hebben we ook nog organza cadeauzakjes! Dus ook voor cadeauzakjes bent u bij 't Kralenstulpje op een vertrouwd adres. U hangt er een mooi cadeaulabeltje aan, welke we ook verkopen (klik hier voor prijslabeltjes) en uw geschenk heeft een mooie luxe uitstraling. Doordat we alles on één dak aanbieden scheelt dit u in de verzendkosten.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss