Sorteer op

Heren - Sieraden voor mannen

Mannen die geen sieraden kunnen dragen? Onzin! Bij 't Kralenstulpje hebben we een uitgebreide collectie stoere sieraden speciaal voor u! Ontdek onze sieraden gemaakt van echt leer of met edelstenen. Wilt u iets specifieks? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we doen ons best om aan uw wensen te voldoen. Stuur ons een e-mail naar  info@kralenstulpje.nl

Kralen armband heren zelf maken

Bij ons vindt u een ruime selectie heren armbanden met edelstenen kralen in verschillende maten, variërend van 8 mm tot en met 12 mm. Als u op zoek bent naar een kralenarmband voor heren, bent u bij ons aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende trends gezien op het gebied van heren armbanden met kralen. Kleurrijke kralen zijn een populair onderdeel geworden van veel heren armbanden. Deze kralen kunnen bestaan uit kleurrijke glasparels, maar ook edelstenen zoals saffier en robijn worden steeds vaker gebruikt. Verzilverde kralen zijn ook geliefd en geven een luxe uitstraling aan de armband. Daarnaast worden er steeds meer armbanden gemaakt met houten kralen, wat de armband een unieke, handgemaakte uitstraling geeft.

Mannenarmband zelf maken

Het materiaal waarvan heren armbanden met kralen worden gemaakt, is divers en afhankelijk van uw persoonlijke smaak. U heeft de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor edelstenen, leer, keramiek of metaal. Edelstenen geven een luxe uitstraling aan uw armband en zijn ideaal als u een duurzame armband wilt. Leer is een populair materiaal voor heren armbanden met kralen en geeft een stoere uitstraling. Keramiek is een ander materiaal dat u kunt gebruiken om uw armband mee te maken. Het is sterk, duurzaam en biedt een unieke uitstraling. Ten slotte is er metaal, dat een stijlvolle en tijdloze look biedt. Het is sterk en duurzaam, waardoor het een goede keuze is als u een armband wilt die lang meegaat.

Geschiedenis van mannen sieraden met kralen

De oorsprong van heren armbanden met kralen gaat terug tot in de oudheid. Het dragen van kralen werd al vele eeuwen geleden gezien als een teken van status en macht, waarbij de kralen vaak als amuletten of talismannen werden gebruikt. Vandaag de dag worden heren armbanden met kralen nog steeds gedragen om een persoonlijk statement te maken. Hoe deze kralen worden gemaakt, verschilt per materiaal, maar meestal worden ze gemaakt met behulp van draad, kralen en sieraden. Populaire materialen voor heren armbanden met kralen zijn onder andere leer, hout, metaal, glas, edelstenen en kunststoffen. De trends die we vandaag de dag zien in heren armbanden met kralen zijn afhankelijk van het seizoen en de mode, maar er zijn ook veel klassieke stijlen die door de jaren heen populair zijn gebleven.

In onze tutorials leggen we uit hoe u zelf een mannenarmband kunt maken.

De onderstaande tekst is geschreven door Jorieke, stagiaire International Business Studies.

Als man wilt u natuurlijk ook een sieraad dragen en het is ook leuk om uw partner of vriend een sieraad cadeau te geven. Op onze website bieden we meerdere mogelijkheden.

We verkopen armbanden met Obsidiaan, Rhodoniet, Picasso, matte Sodaliet, Leopard Skin Jaspis, Lapis Lazuli, Amazoniet, Labradoriet, matte Howlite, Tijgeroog edelsteen, Black Dragon, Chakra edelstenen, Lavasteen, enzovoort. Deze kleuren hebben ook betekenissen en een paar armbanden zijn verstelbaar. Andere armbanden hebben een elastisch draad, waardoor ze beter passen om bredere polsen. In dit stukje tekst zal ik over een paar kleuren vertellen en wat deze betekenen. Zo kunt u een keuze maken op basis van welke kleur u wilt dragen en niet alleen op basis van wat het beste bij uw kleding past.

Kralen armband heren betekenis

Wilt u zelf heren armbanden maken met kralen en wilt u graag de betekenis ervan weten? Bij 't Kralenstulpje bieden we u de mogelijkheid om uw eigen heren armbanden samen te stellen met kralen die een diepere symboliek hebben.

Obsidiaan is een reinigende en inzichtgevende steen die wordt geassocieerd met persoonlijke groei en het leren van lessen uit het verleden. Door te kiezen voor een kralen armband met obsidiaan kunt u de betekenis en symboliek van deze steen ervaren.

Rhodoniet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het aantrekken van positieve energie. Het verminderen van gevoelens van woede en irritatie kan bijdragen aan een gevoel van rust en harmonie. Ervaar de betekenis van rhodoniet door een heren armband met deze steen te dragen.

De Picasso armbanden hebben kleuren die verschillende fases in het leven vertegenwoordigen. Elke kleur heeft zijn eigen symboliek en betekenis. Door een kralen armband met Picasso kralen te dragen, kunt u de diepere betekenis achter de kleuren ervaren.

Lapis Lazuli staat symbool voor wijsheid, eerlijkheid, vriendschap en nieuwsgierigheid. Het dragen van een kralen armband met Lapis Lazuli kan u eraan herinneren om uw innerlijke waarheid te erkennen en uw nieuwsgierigheid naar kennis te voeden.

Tijgeroog is een steen die aarding en rust biedt, terwijl het ook beschermt tegen negatieve gedachten. Door een kralen armband met tijgeroog te dragen, kunt u de krachtige betekenis van deze steen ervaren.

Bij 't Kralenstulpje hebben we een ruim assortiment kralen en benodigdheden om uw eigen heren armbanden samen te stellen. Kies de materialen en kralen die u aanspreken en ontdek de betekenis en symboliek achter uw keuzes. Voor meer informatie en inspiratie kunt u contact met ons opnemen.

Groetjes Jorieke

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110
 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss