Sorteer op
Sorteer op

Heren - Sieraden voor mannen

Mannen die geen sieraden kunnen dragen? Onzin! 't Kralenstulpje heeft heel veel leuke stoere sieraden voor mannen! Bijvoorbeeld van echt leer of met edelstenen. Probeer maar eens of vraag gerust of we misschien iets anders voor je kunnen vinden, we doen ons best! info@kralenstulpje.nl

Kralen armband heren

We hebben een ruime collectie heren armbanden voor mannen met edelsteen kralen in verschillende maten kralen, van 8 mm tot en met 12 mm edelsteenkralen. Dus bent u opzoek naar heren kralenarmbanden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De laatste jaren zijn er verschillende trends op het gebied van heren armband kralen te zien. Kleurrijke kralen zijn een populair onderdeel van veel heren armbanden. Deze kunnen bestaan uit kleurrijke glasparels, maar ook edelstenen zoals saffieren en robijnen worden steeds vaker gebruikt. Verzilverde kralen zijn ook populair en geven een luxe uitstraling aan de armband. Daarnaast worden er steeds meer armbanden gemaakt met hoten kralen. Dit geeft de armband een unieke, handgemaakte look.

Mannenarmband zelf maken

Het materiaal waaruit heren armband kralen worden gemaakt, is divers en afhankelijk van persoonlijke smaak. Er zijn veel verschillende materialen om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor edelstenen, leer, keramiek of metaal. Edelstenen geven een luxe uitstraling aan je armband en zijn ideaal als je een duurzame armband wilt. Leer is een populair materiaal voor heren armband kralen en geeft een stoere look. Keramiek is een ander materiaal dat je kunt gebruiken om je armband mee te maken. Het is sterk, duurzaam en biedt een unieke uitstraling. Ten slotte is er metaal, dat een stijlvolle en tijdloze look biedt. Het is sterk en duurzaam, waardoor het een goede keuze is als je een armband wilt die lang meegaat.

Geschiedenis van mannen sieraden met kralen

De oorsprong van heren armband kralen gaat terug tot in de oudheid. Het dragen van kralen werd al vele eeuwen geleden als een teken van status en macht gezien, waarbij de kralen vaak als amuletten of talismans werden gebruikt. Vandaag de dag worden heren armband kralen nog steeds gedragen om een persoonlijk statement te maken. Hoe deze kralen gemaakt worden verschilt per materiaal, maar meestal worden ze gemaakt met behulp van draad, kralen en sieraden. Populaire materialen voor heren armband kralen zijn onder andere leer, hout, metaal, glas, edelstenen en kunststoffen. De trends die we vandaag de dag zien in heren armband kralen zijn afhankelijk van het seizoen en de mode, maar er zijn ook veel klassieke stijlen die door de jaren heen populair zijn gebleven.

We hebben een rubriek onder tutorials waarin wordt uitgelegd hoe u een mannenarmband kunt maken.

Onderstaande tekst is geschreven door:  Jorieke, stagiaire International Business Studies

Als man zijnde wilt u natuurlijk ook een sieraad dragen en het is ook leuk om uw partner of vriend een sieraad te geven. Op onze website hebben we meerdere mogelijkheden.

We verkopen armbanden met Obsidiaan, Rhodoniet, Picasso, matte Sodaliet, Leopard skin jaspis, Lapis Lazuli, Amazonite, Labradoriet, matte Howlite, Tijgeroog edelsteen, Back Dragon, Chakra edelstenen, Lavasteen enz. Deze kleuren op zich hebben ook een betekenis en een paar armbanden zijn verstelbaar.
De andere armbanden hebben een elastiekdraad daardoor passen ze beter om een bredere pols. In dit stukje tekst ga ik over een paar kleuren vertellen wat voor betekenis deze heeft. Zodat u op deze manier een keuze kunt maken welke kleur u wilt dragen en niet alleen op basis wat past het mooist bij uw kleding.

Mannen sieraden met edelstenen

Obsidiaan is een steen die een reinigende en inzicht gevende steen. Hij zou er voor moeten zorgen dat de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt door inzicht te geven over het verleden en daarvan te leren. Men gelooft ook dat hij verschillende soorten waarheden naar boven zouden moeten brengen.
Rhodoniet zou een kalmerend en zou een positieve situaties moeten aantrekken en ook het gevoel moeten geven. Hij zou het gevoel van woede, ergernis en haat moeten doen verminderen. Men gelooft dat hij ook een wondergenezer is. Dit zowel fysiek als mentaal, hij zal moeten kalmeren bij extreme situaties.
De Picasso kleuren hebben te maken met zijn leven toen der tijds. De kleuren die ervoor deze armband zijn gekozen is een bruinachtige kleur. Deze kleur heeft te maken met een bepaalde fase in zijn leven. Dit is net zo als toen der tijds hij een blauwe periode had.
Als sommige mensen de woorden Lapis Lazuli horen denken ze meteen aan een aantal woorden. De woorden waar ze dan aan denken zijn wijsheid en eerlijkheid. Bij de kleur gaat het om de innerlijke waarheid van een mens en dat zij die erkennen. Daarnaast straalt de kleur ook vriendschap en nieuwsgierigheid.
De tijgeroog zal volgens de verhalen aarding en rust geven. Hij zal beschermen tegen mentale gedachtes en zal begeleiden hoe iemand daarmee zal moeten omgaan. Het  zal balans brengen in het emotionele leven. De rode tijgeroog heeft eigenlijk dezelfde betekenis, maar zal net de aarding iets krachtigere brengen.

Ik hoop dat u het leuk vond om hierover te lezen! Als er nog vragen zijn of als u graag nog wat meer informatie wilt hierover kunt u gerust contact per email met ons opnemen. Voor nu wens ik u veel plezier met het uitzoeken van een sieraad.

Groetjes Jorieke

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss