Sorteer op
Sorteer op

Sleutelhangers & Tashangers

Sleutelhangers maken is ontzettend leuk, maar we hebben er ook sleutelhangers die al helemaal klaar zijn!
Heeft u geen tijd om zelf een sleutelhanger te maken, dan kunt u hier een leuke sleutelhanger uitzoeken! 't Kralenstulpje heeft ook sleutelhangers met letterkralen. Kies zelf een leuke naam uit van letterkralen en wij maken deze toffe naam sleutelhanger voor u! Leuke gepersonaliseerde sleutelhangers selt u zelf samen bij 't Kralenstulpje!

Sleutelhangers & Tashangers basis onderdelen

Sleutelhanger maken? 't Kralenstulpje verkoopt de onderdelen en werkmaterialen om zelf uw sleutelhanger samen te stellen. Wat dacht u van een leuke sleutelhanger met letterkralen? Er zijn genoeg leuke ideeën te verzinnen! Ga lekker creatief aan de slag en maak zelf u sleutelhanger of tashanger. Sleutelhangerringen verkopen we in veel verschillende maten en vormen. Kiltspelden met letters kun je verder ook opleuken met kralen en bedels! Zo heb je altijd een mooi persoonlijk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. 

Sleutelhanger maken ~ onderdelen

Wat is het leuk om zelf een sleutelhanger te maken! Maar als u geen tijd heeft kunt u ook gewoon een selutelhanger kopen.

Naam sleutelhangers

't Kralenstulpje kan ook naam sleutelhangers met letterkralen voor u maken. Het is heel erg leuk om gepersonaliseerde sleutelhanger met kralen te krijgen of om er eentje weg te geven!

Sleutelhangers met letterkralen

Deze kralen sleutelhangers maken we met cijferkralen en letterkralen. Succes verzekerd op een kinderfeestje een kraamfeestje of een bedrijfsfeestje. Staat uw sleutelhanger er niet tussen? Stuur ons een mail met uw wensen en wij maken een offerte.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss