Sorteer op
Sorteer op

Kerst cadeau zakjes en prijskaartjes

Kerst cadeau zakjes en prijskaartjes

Zoekt u voor de kerstdagen nog een mooi cadeauzakje met een leuk prijskaartje eraan geheel in kerststijl? 't Kralenstulpje heeft leuke kerstartikelen waaronder kerst organzakjes en kerst jutezakjes voor u! U maakt hieraan een leuke prijslabel met een lieve tekst en u heeft een prachtig cadeautje!

Kerst is een tijd van geven en ontvangen. Om dit te vieren hebben veel mensen de gewoonte om cadeaus te verpakken in speciale cadeauzakjes. Deze cadeauzakjes zijn er in verschillende stijlen, met speciale motieven, een persoonlijk tintje of een bijpassende kerstkaart. Ze zijn ideaal als verpakking voor kleine cadeautjes. Cadeauzakjes kerst maken de feestdagen extra bijzonder. Door de speciale cadeauzakjes worden de cadeaus extra feestelijk. Met de geschenkzakjes kerst maak je een mooie verpakking voor jouw cadeaus. Zo geef je een extra feestelijk tintje aan de kerstdagen.

Kerst sluitzegels, kerst wens zegels

't Kralenstulpje heeft een hele grote collectie sluitzegels en wenszegels. Ook voor de kerst! Wat dacht u van deze teksten? Ho ho ho lief kerst cadeau of lieve kerstkus door de brievenbus? Deze leuke zegels plakt u op een kaartje of op een cadeautje en u tovert een lach op het gezicht van de ontvanger!

Kerst cellofaanzakjes ~kerst zakjes

kralenstulpje.nl heeft ook hele leuke cellofaanzakjes en kerst zakjes voor de kerstdagen. Hier verpakt u heel mooi uw zelfgemaakte sieraden in! Succes verzekerd!

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss