Sorteer op

Kerst cadeau zakjes en prijskaartjes

Zoekt u nog een mooi cadeauzakje met een leuk prijskaartje voor de kerstdagen? 't Kralenstulpje heeft leuke kerstartikelen, waaronder kerst organzakjes en kerst jutezakjes voor u! U kunt hieraan een leuk prijslabel met een lieve tekst bevestigen, en u heeft een prachtig cadeautje!

Kerst is een tijd van geven en ontvangen. Om dit te vieren hebben veel mensen de gewoonte om cadeaus te verpakken in speciale cadeauzakjes. Deze cadeauzakjes zijn er in verschillende stijlen, met speciale motieven, een persoonlijk tintje of een bijpassende kerstkaart. Ze zijn ideaal als verpakking voor kleine cadeautjes. Cadeauzakjes voor kerst maken de feestdagen extra bijzonder. Door de speciale cadeauzakjes worden de cadeaus extra feestelijk. Met de geschenkzakjes voor kerst maakt u een mooie verpakking voor uw cadeaus. Zo geeft u een extra feestelijk tintje aan de kerstdagen.

Kerst sluitzegels, kerstwens zegels

't Kralenstulpje heeft een grote collectie sluitzegels en wenszegels, ook voor kerst! Wat dacht u van deze teksten? "Ho ho ho lief kerstcadeau" of "lieve kerstkus door de brievenbus"? Deze leuke zegels plakt u op een kaartje of op een cadeautje en u tovert een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Kerst cellofaanzakjes ~ kerstzakjes

Kralenstulpje.nl heeft ook hele leuke cellofaanzakjes en kerstzakjes voor de kerstdagen. Hiermee kunt u heel mooi uw zelfgemaakte sieraden verpakken! Succes gegarandeerd!

Kerst cadeau zakjes en prijskaartjes

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss