S-Lon draad & koord

S-lon garen is een glanzende stevige weefdraad met bijna geen rek. Deze nylon mono draad kan worden gebruikt voor alle soorten technieken: peyote steek, netten, leer wikkelen, enzovoort. Het is vergelijkbaar met Nymo, maar rafelt minder. Gebruik S-lon maat D gedubbeld om edelstenen te knopen, aangezien het gemakkelijk door de kleine gaten gaat, maar steviger is dan zijde. Je kunt zelfs overwegen om de draad te verdrievoudigen om zo een dikkere knoop te bekomen. En voor de laatste mode armbanden in leer, weef je ladder met S-lon D

  • Maat Aa: aanbevolen voor rocailles en Delica 15/0 + John James naald # 10 breekpunt 1,8 kg

S-Lon Bead Cord, ook wel Superlon koord of S-Lon kralen koord genoemd, is ideaal voor de technieken kralenrijgen, micro-macramé, haken met kralen en Kumihimo! Kumihimo is een zeer oude Japanse vlechtkunst van meer dan 1000 jaar oud, waarbij er mooie koorden en banden worden gevlochten. S-Lon Bead Cord is een gedraaid nylon koord dat niet alleen sterk is, maar ook soepel. Met bijkomend voordeel dat het koord geen stretch heeft. Superlon koord is ongeveer 0,6 mm dik en er kunnen 11/0 kralen of groter op worden geregen. Geschikt voor een kralen naald met maat 12!

Elke spoel is ongeveer 28 mm in diameter en 40 mm in lengte en komt uit de VS. S-Lon is een kopie van C-Lon maar komt van een andere fabrikant. S-Lon koord is geschikt voor edelstenen en rocailles en glaskralen. Elke spoel bevat ongeveer 70 meter van het koord.

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel