Zoetwaterparels kralen

Zoetwater parels afkomstig uit oesters spreken altijd al tot de verbeelding! Als kind hoopte ik al eens een oester te vinden met een echte parel erin, wat een schat zou dat zijn! Tegenwoordig worden ze gekweekt maar daarom zijn ze niet minder mooi! Een parel is een op en top natuurproduct, uniek in vorm en kleur. Alle parels zijn verschillend in formaat.

Een parel in Gods hand!

Niet voor niets wordt er in de Christelijke wereld altijd gezegd, je bent een parel in Gods hand, je bent als mens uniek,  kostbaar en waardevol! En daarom worden er door heel veel mensen graag mooie sieraden van echte parels gemaakt! Je kunt er echt alles mee maken, oorbellen, armbandjes, kettingen. 

Parels borduren

Naast zoetwater parels hebben we natuurlijk ook de mooie ronde egale glasparels in ons assortiment! Er worden heel veel parels gebruikt om sieraden te maken en bij borduurwerken en bij Markramé. Let er goed op dat het draad door het gaatje past! Is het gat 1mm? Kies dan een draad dat kleiner is dan 1mm, bijvoorbeeld 0,8mm of kleiner

 

 

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss