Sorteer op

Edelsteen facet  druppel kralen - edelsteen kralen om sieraden te maken

Edelsteen druppel kralen

Natuurstenen kralen hebben een prachtige, natuurlijke uitstraling omdat ze door moeder natuur zelf zijn gevormd. Vervolgens worden de natuurstenen bewerkt tot de bijzondere kralen die ze nu zijn, en elke kraal is uniek. Natuurstenen kralen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, zoals Agaat, Jade en Turkoois. Ontdek ze allemaal! Of u nu op zoek bent naar natuurstenen kralen, polymeer kralen, houten kralen of katsuki kralen, bij onze betaalbare kralenwinkel vindt u een ruime selectie aan prachtige kralen.

Met de edelsteen facetdruppelkraal kunt u prachtige chique sieraden maken, zoals kralen armbandjes en kralen kettingen. Vaak is een klein aantal of één kraal voldoende om het sieraad te maken. Persoonlijk vind ik het erg mooi om een druppelvormige edelsteen als bedeltje te gebruiken en er ook een te gebruiken voor een ketting. Deze kraaltjes kunnen een sieraad echt tot leven brengen.

Dit ziet er heel elegant en chique uit bij een zwarte satijnen blouse. Deze kralen zijn ook goed en gemakkelijk te gebruiken bij het maken van een set oorbellen. Zelf zou ik dan kiezen voor een donkere kleur of een bruinige tint. Dit komt omdat deze kleuren erg mooi staan bij zwart of andere donkere kleuren, zoals donkerblauw. Vaak worden edelstenen kralen ook gebruikt om de laatste details aan een ketting te geven. Een kralen ketting met natuurstenen kralen kan een prachtig sieraad zijn.

Ik vind het ook erg leuk om een edelsteen druppel als steentje in mijn ring te hebben. Ik heb zelf ook van dat soort ringen, vooral omdat ze iets elegants en tegelijk stoers hebben. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de kleuren die u kiest en met welke kleuren u ze combineert. Wanneer u die ring draagt, kunt u er zilveren sieraden bij dragen.

Donkere nagels en kleuren passen hier mooi bij! Op de ring zat een donkerbruine edelsteen met een gouden gloed eroverheen, en om die kleuren goed uit te laten komen, droeg ik altijd donkere kleding en had ik donkere nagels. Onze kralenwinkel biedt een groot aantal opties voor het maken van sieraden die bij uw stijl passen.

Achter een edelsteen zit ook een betekenis, evenals achter bepaalde kleuren. Op deze manier kunt u ook voor uzelf een persoonlijk sieraad maken. Dit geldt natuurlijk ook als u het cadeau wilt geven of als u het voor iemand anders maakt. Persoonlijk heb ik altijd iets bijzonders en moois gevonden aan het feit dat mensen speciaal voor iemand anders iets persoonlijks maken en geven.

Achteraf vertelt men elkaar dan wat die persoon allemaal heeft ervaren tijdens het dragen van het sieraad, en wat de maker allemaal heeft moeten doen of heeft gedaan om het perfect  te maken. We hopen dat we u wat inspiratie hebben kunnen geven over edelstenen en hoe de kleuren het beste tot hun recht komen. Daarnaast wensen we u veel plezier bij het kopen van kralen en het maken van uw sieraad met deze diverse selectie aan kralen. Ook wensen we u veel plezier bij het geven en/of dragen van uw sieraad.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss