Sorteer op
Sorteer op

Edelsteen facet  druppel kralen

edelstenen kralen Topaas

Foto is van Joey Slager

Natuursteen kralen hebben een prachtige, natuurlijke look doordat ze ontwikkeld zijn door moeder natuur zelf. De natuursteen wordt vervolgens bewerkt tot de bijzondere kraal zoals die nu is en elke kraal is uniek. Natuursteen kralen zijn verkrijgbaar in diverse soorten zoals Agaat, Jade en Turquoise. Ontdek ze allemaal!

Met de edelsteen facet druppel kraal kunt u hele mooie chique sieraden maken. Vaak is dan ook een kleine aantal of één kraal voldoende om de sieraad te maken. Persoonlijk vind ik het zelf heel mooi om een druppel edelsteen te gebruiken als bedeltje en dus ook er één te gebruiken voor een ketting.

Dit lijkt heel elegant en chique bij een zwarte satijnen blouse. Ook zijn deze goed en makkelijk te gebruiken bij het maken van een oorbellen setje. Zelf zou ik dan voor een donker kleurtje kiezen of een bruinige kleur. Dit is, omdat deze heel erg mooi staat bij zwart of andere donkere kleuren, zoals donker blauw. Vaak worden de edelsteen kralen ook gebruikt om de laatste details te geven aan een ketting.

Zelf vind ik het ook heel erg leuk om een edelsteen druppel als steentje in mijn ring te hebben. Zelf heb ik ook van dat soort ringen en dat is vooral, omdat het iets elegants heeft en tegelijk ook iets stoers. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de kleuren die u uit kiest en met welke kleuren u dat combineert. Vaak als ik die ring droeg zorgde ik ervoor dat ik er zilveren sieraden er bij droeg,

Donkere nagels en kleuren staan hier mooi bij!  Op de ring zat een donker bruine edelsteen met een gouden gloed erover en om die kleuren goed uit te laten komen had ik altijd donkere kleding en nagels.

Achter een edelsteen zit ook een behoorlijke betekenis en achter bepaalde kleuren. Op deze manier kunt u voor u zelf ook een best persoonlijk sieraad maken. Dit geldt natuurlijk ook als u het cadeau wilt geven of het voor iemand anders wilt maken. Persoonlijk heb ik het altijd al een bijzonder en mooi iets gevonden als mensen speciaal voor iemand anders iets persoonlijks gingen maken en geven.

Achteraf hoor je dan van elkaar wat die persoon allemaal beleeft heeft tijdens het dragen van de sieraad en wat de maker allemaal heeft moeten doen of gedaan om het een perfect plaatje ervan te maken. ik hoop u wat inspiratie te hebben kunnen geven over de edelsteen en hoe de kleuren het beste uitkomen. Daarnaast wens ik u heel veel plezier met het maken van uw sieraad met deze kralen. Ook wens ik u veel plezier met het geven en of dragen van uw sieraad.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss