per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 62 resultaten
  • 1
  • 2

Sinterklaas pagina kralen

Sinterklaas pagina kralen

 

Het is weer bijna zover: Sinterklaas. Hij is al in het land, en uw kinderen willen waarschijnlijk al meerdere keren hun schoen zetten.

Ook voor pakjesavond wilt u uw kind, kleinkind, nichtje, neefje, ouders of iemand anders het leukste cadeau geven. Ik vind het zelf geweldig om cadeaus te geven aan anderen, maar het ontvangen van cadeaus is ook zeker niet verkeerd.

Toch is het altijd een uitdaging, en dan heb ik het nog niet eens over de surprises en Sinterklaasspellen die erbij komen kijken. En dan is er nog het gedicht, iets wat de een heel leuk vindt om te maken en de ander juist vreselijk.

Sluit stickers voor op pakjes!

Maar de cadeaus moeten natuurlijk ook ingepakt worden. Rond deze tijd verkopen bijna alle winkels Sinterklaas-pakpapier. Maar nog leuker is het wanneer u het helemaal naar uw smaak kunt inpakken, bijvoorbeeld met een leuke sticker. Wij bieden diverse stickers  aan op onze website, ook in het thema van Sinterklaas, met bijvoorbeeld de tekst ‘Liefs van de Sint, voor...’. Zo pakt u de cadeaus mooi in en weet iedereen van wie het pakje is.

We verkopen ook stickers van 40 mm met een gouden afbeelding van Sinterklaas op zijn paard, en nog veel meer leuke stickers! We hebben het u makkelijker gemaakt om een cadeau te kiezen. Op deze pagina vindt u verschillende handgemaakte armbanden met edelstenen. Als u iemand getrokken heeft die van edelstenen en sieraden houdt, is dit een erg leuk cadeau. De kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bruin, groen, roze, enzovoort. Of misschien wilt u uzelf trakteren en houdt u van sieraden en bijbehorende artikelen, dan verkopen wij ook verschillende mysterieuze dozen vol met verrassingen. Deze kunt u thuis of met anderen uitpakken. Het draait immers ook om de gezelligheid. En als u zelf geen verstand heeft van sieraden, maar de persoon voor wie u een cadeau moet kopen wel, dan hebben wij de ultieme oplossing: een een cadeaubon, bijvoorbeeld ter waarde van 15,00 euro. Neem snel een kijkje in onze webshop en ik wens u veel plezier tijdens het Sinterklaasfeest.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies.

Sinterklaasavontuur bij 't Kralenstulpje

 

In het pittoreske Scheemda, waar de straten zich klaarmaken voor de gezellige decembermaand, blinkt 't Kralenstulpje als een schat tussen de winkels. Esther de Jonge, de eigenaresse, is druk in de weer om haar winkel te versieren voor de komst van Sinterklaas. Dit jaar heeft ze een bijzonder plan: een Sinterklaas workshop "zelf sieraden maken".

Op een koude decembermiddag, terwijl de kinderen buiten vol spanning naar de lucht kijken in de hoop een glimp van Sinterklaas op te vangen, stapt een mysterieuze bezoeker 't Kralenstulpje binnen. Het is Sinterklaas zelf, vergezeld door twee vrolijke Pieten. "Goedemiddag, mevrouw De Jonge," begroet Sinterklaas haar. "Ik hoorde over uw bijzondere workshop en dacht, hier moeten we bij zijn!"

Esther, verrast maar enthousiast, verwelkomt hen hartelijk. De winkel is gevuld met kralen van allerlei soorten: glaskralen, kleine kraaltjes, en zelfs edelsteen kralen. De Pieten kijken hun ogen uit. "Wat een prachtige verzameling kralen!" zegt de ene Piet. "Kunnen we hiermee armbandjes maken?" vraagt de andere.

"Zeker," antwoordt Esther, "laten we samen zelf gemaakte sieraden maken voor de kinderen van Scheemda." Sinterklaas knikt goedkeurend. "Een uitstekend idee!"

De workshop begint. Kinderen en volwassenen komen binnen, aangetrokken door de gezelligheid en de belofte om iets moois te maken. Esther leidt hen door het proces van het kiezen van de juiste sieraden onderdelen en kralen kopen is nog nooit zo leuk geweest. De Pieten helpen mee, al zijn ze soms wat onhandig, wat zorgt voor veel gelach.

Als de avond valt, heeft iedereen een unieke creatie in handen. Armbandjes, kettingen, en zelfs kleine sleutelhangers. Sinterklaas loopt rond om ieders werk te bewonderen. "Wat een talent en wat een prachtige zelf gemaakte sieraden," zegt hij.

Voordat ze vertrekken, fluistert Sinterklaas Esther toe: "Uw winkel is een bijzondere plek. U heeft niet alleen het ambacht van het sieraden maken gedeeld, maar ook een warme herinnering geschapen voor deze kinderen."

Met een hart vol vreugde kijkt Esther naar de blije gezichten. 't Kralenstulpje was die dag meer dan een kralenwinkel; het was een plaats van samenzijn en creativiteit. Terwijl de kinderen hun zelf gemaakte sieraden trots aan hun ouders laten zien, voelt Esther een diepe dankbaarheid. Haar doel om mensen enthousiast te maken voor het zelf maken van sieraden is meer dan geslaagd.

De kinderen praten nog lang na over hun ervaring. "Kijk, ik heb deze armband helemaal zelf gemaakt!" zegt een klein meisje, wijzend op haar kleurrijke creatie van kleine kraaltjes en bedeltjes. Een jongen toont trots zijn ketting met een glaskraal die schittert in het licht van de straatlantaarns.

Terwijl de avond vordert, beginnen de bezoekers te vertrekken, elk met hun zelf gemaakte sieraden. Esther ruimt op, met een tevreden glimlach op haar gezicht. De workshop heeft niet alleen plezier en creativiteit gebracht, maar ook de schoonheid en veelzijdigheid van kralen en sieraden onderdelen benadrukt. Het was een perfecte manier om de magie van Sinterklaas te vieren en de gemeenschap samen te brengen.

De volgende dag gonst het in Scheemda over het succes van de workshop. Ouders bedanken Esther voor het organiseren van zo'n uniek evenement. "U heeft onze kinderen iets bijzonders gegeven," zeggen ze. "Niet alleen een prachtig sieraad, maar ook de ervaring van het maken ervan."

Dankbaar voor de positieve respons, beseft Esther dat haar missie verder reikt dan ze ooit had gedacht. 't Kralenstulpje is niet alleen een plek om kralen te kopen, maar ook een gemeenschapscentrum waar creativiteit en vreugde bloeien.

Deze Sinterklaasavond bij 't Kralenstulpje zal lang herinnerd worden als een moment van vreugde, creativiteit en gemeenschapszin. Esther kijkt uit naar nog vele van deze bijzondere momenten, waarbij ze haar passie voor sieraden maken kan delen en de harten van vele mensen kan verwarmen.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss