Sorteer op
Sorteer op

Sinterklaas pagina kralen

Sinterklaas pagina kralen

 

Het is weer bijna zo ver, sinterklaas. Hij is al in het land en zo willen uw kinderen wel al wel tig keer hun schoen gezet willen hebben.

Zo ook met pakjes avond wilt u uw kind, kleinkind, nicht, neef, mama, papa of iemand anders het leukste cadeau geven. Ik zelf vind het namelijk superleuk om cadeaus te geven aan andere mensen, maar het ontvangen van cadeaus is ook zeker niet verkeerd.

Toch is het altijd moeilijk en dan ben ik nog niet eens begonnen over de surprises en sinterklaasspellen die er bij komen kijken. En dan hebben we nog het gedicht, het gene wat de een heel leuk vind om te maken en de ander juist verschrikkelijk.

Sluit stickers voor op pakjes!

Maar de cadeaus moeten natuurlijk ook ingepakt worden. Zo verkopen ze rond deze tijd echt in bijna iedere winkel wel pakpapier in het thema van sinterklaas. Maar nog leuker is natuurlijk als u het helemaal kunt inpakken zoals u wilt. Bijvoorbeeld met een leuke stikker, nu bieden wij diverse stickers aan op onze website, en ook in het thema van sinterklaas, met bijvoorbeeld de tekst ‘liefs van de sint, voor…’, op deze manier pakt u de pakjes mooi in en weet iedereen van wie het pakje is.

Maar ook hebben wij een sticker te koop van 40 mm met een gouden afbeelding van de sint op zijn paard. En zo nog veel meer leuke stickers ! Nu hebben wij het u iets makkelijker gemaakt om een keuze te maken in cadeau. Zo staan op deze pagina verschillende handgemaakte armbanden met edelstenen. Dus heeft u nu precies een lootje getrokken van iemand waarvan u weet dat diegene van edelstenen en sieraden houdt is dit een erg leuk cadeau. De kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bruin, groen, roze etc. Of lijkt het u leuk om uw zelf wat cadeau te doen en houdt u nu helemaal van sieraden en toebehorende artikelen, dan verkopen wij ook meerdere mysterieuze dozen vol met verrassingen. Deze kunt u dan lekker thuis of met anderen uitpakken. Het gaat bovendien ook om de gezelligheid. En dan is er nog een leuke oplossing voor als u zelf geen verstand heeft van sieraden, maar de persoon waarvoor u een kadootje moet kopen wel, dan hebben wij de ultieme oplossing, namelijk een waardebon van bijvoorbeeld 15,00 euro. Neem snel een kijkje onze webshop en dan wens ik u heel veel plezier tijdens het sinterklaas feest.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss