Sorteer op

Buddha en Chakra sieraden

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Ze zeggen dat ieder mens zeven energiecentra heeft die van belang zijn om ons lichaam in balans te houden. Deze zeven verschillende chakra’s of energiestromen worden in onze sieraden aangetoond met zeven verschillende kleurtjes, die ieder voor één van de zeven chakra's staan.

Buddha en Chakra sieraden

Onderstaande tekst is geschreven door Jorieke stagiaire International Business Studies

Met de Buddha en Chackra sieraden hebben allebei een bijzondere betekenis en geven een bijzonder boodschap af. De Buddha sieraden worden vaak gedragen door de mensen die het geloof Boeddhisme hebben.   

Wat is een chakra sieraad ?

Een chakra sieraad bestaat uit verschillende kleuren, kralen en edelstenen. Op de website hebben we ook diverse soorten armbanden ook verkopen we een opaalglazen hanger deze hebben dezelfde betekenis en komen voort uit de Indiase cultuur. Men gelooft dat de sieraad connectie maken met alle energiebronnen in je lichaam. Hierdoor zou je als een mens beter voelen en je lichaam beter kunnen aansturen.

De edelstenen die vaak worden gebruikt voor Chakra armbanden zijn op basis van de verschillende energiebron. Dit gaat op basis van welke kleur er bij hoort. Bij de eerste Chakra hoort de kleur rood, bij de tweede Chakra hoort de kleur oranje, bij de derde Chakra hoort de kleur geel, bij de vierde Chakra hoort de kleur groen, bij de vijfde Chakra hoort de kleur blauw, bij de zesde Chakra hoort de kleur indigo en bij de zevende Chakra hoort de kleur paars. U kunt ook op basis van welke Chakra die bij u past de kleuren van edelstenen kiezen.

Een Chakra hanger heeft een andere betekenis dan de armband. Dit komt doordat de armband je energiebronnen laat activeren en hanger laat het juist door je lichaam heen stromen. De hanger bevat daarin in tegen ook alle edelsteenkleuren. Dit is zodat alle Chakra’s geactiveerd kunnen worden mocht dat nodig zijn.

Betekenis Chakra sieraden

Het sieraad Boeddha Buddha Chakra armband heeft een sterke betekenis. Dit komt doordat men die in het geloof Boeddhisme gelooft denkt dat zij herboren kunnen worden. Om dit samen te voegen met de Chakra’s gelooft men dat de juiste energiebronnen worden geactiveerd zodat de hergeboorte beter zal verlopen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om chakra armband met een Ohm bedel eraan kunt dragen.

Uiteraard kunt u ook zelf een Chakra sieraad maken met de edelsteen kleuren die bij u Chakra passen. Het kan ook zo zijn dat u maar één kleur nodig heeft of wilt dragen om juist die ene energiebron te activeren dat is ook mogelijk.  Daarnaast kunt u er ook voor kiezen of er een ander geloof bij toe wil voegen.

Ik hoop dat u het leuk vond om dit te lezen en dat ik u meer informatie heb kunnen geven over deze sieraden. Als u nog vragen heeft over dit sieraad kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groetjes Jorieke

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss