Tutorials van 't Kralenstulpje!

Hier worden tutorails geplaatst met voorbeelden welke gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje, heel veel plezier gewenst!

Zou je zelf voor ons willen tutorails willen maken door te bloggen?  De materialen krijg je dan gratis en mag je houden.  Mail dan naar  info@kralenstulpje.nl

Ook zijn we altijd blij met vloggers en influencers, dus wie heeft ervaring wil ons product promoten op de social media kanalen?

Zelf sieraden maken met tutorials

Met deze voorbeelden om zelf sieraden te maken kunt u eenvoudig en snel aan de slag! We hebben inmiddels honderden voorbeelden verzameld van zelf gemaakte sieraden in de loop der jaren en daar zijn we best een beetje trots op!

Wat zijn tutorials kralen en sieraden maken?

Tutorials om sieraden te maken zijn handleidingen en voorbeelden welke voorzien zijn van foto's of video's om zelf sieraden te maken van kralen. Het zijn voorbeelden uit de praktijk en bij de tutorials van kralenstulpje.nl zijn alle werkmaterialen aanklikbaar (linkjes) zodat u ze eenvoudig zelf kunt bestellen. Heel veel plezier bij het bekijken van onze sieraden Tutorials!

Hoe kan ik zelf sieraden maken?

Dit wordt allemaal stap voor stap uitgelegd in deze voorbeelden van kralenstulpje.nl om zelf sieraden te maken, heel veel succes!

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss