Sorteer op
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat zwart 6mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat zwart 6mm

  Ronde acryl parels zonder gat zwart 6mmDe ronde acryl parels zonder gat in een prachtige zwarte kleur met een diameter van 6mm bieden veelzijdigheid en elegantie voor uw kralen- en sieradenonderdelen. Bij 't Kralenstulpje…

  € 1,50
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat wit 6mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat wit 6mm

  Ronde acryl parels zonder gat wit 6mmDe ronde acryl parels zonder gat in een heldere witte kleur met een diameter van 6mm bieden veelzijdigheid en elegantie voor uw sieraden- en kralenprojecten. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we…

  € 1,50
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 6mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 6mm

  Ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 6mmDe ronde acryl parels zonder gat in de prachtige kleur beige ivoor met een diameter van 6mm bieden tijdloze verfijning voor uw sieraden- en kralenprojecten. Bij 't Kralenstulpje…

  € 1,50
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat zwart 8mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat zwart 8mm

  Ronde acryl parels zonder gat zwart 8mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken van essentieel belang is, en deze parels zijn een elegante toevoeging aan uw creatieve projecten.

  De diepe zwarte…

  € 1,50
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat wit 8mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat wit 8mm

  Ronde acryl parels zonder gat wit 8mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken essentieel is, en deze parels bieden een elegante optie voor uw creatieve projecten.

  De heldere witte kleur van deze…

  € 1,50
 • 20 x ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 8mm
  20 x ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 8mm

  Ronde acryl parels zonder gat Beige Ivoor 8mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken essentieel is, en deze parels zijn een elegante toevoeging voor uw creatieve projecten.

  De zachte beige…

  € 1,50
 • 10 x ronde acryl parels zonder gat zwart 10mm
  10 x ronde acryl parels zonder gat zwart 10mm

  Ronde acryl parels zonder gat zwart 10mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken essentieel is, en deze parels zijn een elegante toevoeging voor uw creatieve projecten.

  De diepe zwarte kleur van…

  € 1,50
 • 10 x ronde acryl parels zonder gat wit 10mm
  10 x ronde acryl parels zonder gat wit 10mm

  Ronde acryl parels zonder gat wit 10mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken van essentieel belang is, en deze parels bieden een verfijnde toevoeging aan uw creatieve projecten.

  De heldere…

  € 1,50
 • 10 x ronde acryl parels zonder gat beige Ivoor 10mm
  10 x ronde acryl parels zonder gat beige Ivoor 10mm

  Ronde acryl parels zonder gat beige Ivoor 10mmBij 't Kralenstulpje begrijpen we dat aandacht voor detail in sieradenmaken van essentieel belang is, en deze parels dragen bij aan de elegantie van uw creatieve projecten.

  De zachte…

  € 1,50

Acryl kralen zonder gat 

Hier vindt u een prachtige collectie acryl kralen zonder gat, ideaal voor verschillende sieradenprojecten en andere creatieve toepassingen. Acryl kralen zonder gat bieden u veelzijdigheid bij het ontwerpen van sieraden. U kunt ze gebruiken als decoratieve elementen door ze op een metalen nietstift te lijmen en ze vervolgens aan uw ontwerp toe te voegen. Bij 't Kralenstulpje hebben we een gevarieerde collectie acryl kralen zonder gat in verschillende vormen, kleuren en maten. Van kleine ronde kralen tot grotere vormen, er is voor elk wat wils. Acryl kralen zonder gat zijn lichtgewicht, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Gebruik ze bijvoorbeeld in een cabochonhouder in een ring.

Acryl kralen kopen zonder gat?  

Er zijn verschillende redenen te verzinnen om ronde parels nodig te zijn zonder gat of  rijggat. U kunt ze gebruiken om bijvoorbeeld om op een ring, hanger of oorbellen te plakken of als decoratie. Een gaatje is dan vaak storend. Gelukkig heeft ’t Kralenstulpje verschillende kleuren en maten op voorraad. We leveren alles meteen vanuit voorraad, dus u heeft uw acryl parels zonder gat of rijggat snel in huis.

Acryl parels zonder rijggat

Deze parels  zijn van acryl en dus licht in gewicht. De kralen zijn zonder enige opening, dus volledig rond. Mocht u een andere kleur ronde parels zonder gat of rijggat zoeken en hiervan grote aantallen nodig zijn (vanaf 500 stuks) dan kunnen wij ze voor u bestellen, levertijd is 6 tot 8 weken.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss