Sorteer op
Sorteer op

Basis sieraden ~ armbandjes maken

U maakt zelf graag sieraden, dus u wilt er zelf uw eigen ontwerp van maken. Zo heeft u een uniek sieraad, iets wat een ander niet heeft! 't Kralenstulpje heeft verschillende basis sieraden waar nog een leuke versiering aan gemaakt kan worden. Een leuke plaksteen of leuke bedels bijvoorbeeld.

Cabochons lijmen op sieraden

We hebben ook hele kleine cabochons om op bijvoorbeeld op een basis haarspeld te plakken. Of een plaksteen om te plakken op een tray van een ring. De plaksteen moet altijd gelijk of iets groter zijn dan de tray waarop u gaat plakken. 

Gebruikt u hietvoor bij voorkeur sieradenlijm en bij strass gebruikt u strasslijm, dit zorgt ervoor dat het laagje onder het strassteentje niet gaat oplosssen. Secondenlijm kan doffe plekken geven op uw sieraden. 

Creatief met basis armbanden en basis ringen

Onderstaande tekst is geschreven door Jorieke, stagiaire International Business Studies

Het leuke is van de hobby sieraden maken dat u altijd iets aparts heeft, iets wat een ander niet heeft. Dat maakt een zelfgemaakt sieraad zo bijzonder! U kunt zich helemaal uitleven met de basis materialen om sieraden te maken van 't Kralenstulpje. 

Met de basis sieraden kunt u prachtige armbanden, ketting en ringen maken. Ze zijn ook makkelijk om mee te werken, omdat ze verstelbaar zijn. U zit er dan niet mee dat de armband of ring niet zal passen na mate der tijd.

Wij verkopen via de website verschillende soorten armbanden en ringen. U kunt ervoor kiezen om de gouden messing paperclip schakelketting u kunt er zelf nog bedels aanhangen. Ook verkopen we de een verstelbare armband in diverse kleuren. Het makkelijke aan deze armband is dat hij verstelbaar is en u kunt er bedels aanhangen en er makkelijke nieuwe aanmaken. Als het later blijkt dat de armband te klein wordt kunt u deze groter maken door een verlengketting te gebruiken. Ook deze verkopen wij via de website.

Tegenwoordig vinden mensen het heel erg leuk om een zelf gemaakt sieraad te krijgen, omdat ze dit vaak persoonlijker vinden dan een sieraad uit de winkel. Dan is het ook handig dat de armband of ring verstelbaar is, zodat de persoon die het cadeau heeft ontvangen hem altijd kan dragen en ervoor kan kiezen om een paar bedels eraf te halen of er juist een paar extra toe te voegen.

Als het aankomt op ringen vind ik het zelf altijd lastig welke maat ik moet kiezen. Dit is, omdat in de zomer mijn vingers algemeen dikker zijn dan in de winter. Of de ring is net te groot of net te klein dan is een verstelbare ring harstikke handig. Deze kan verstellen naar een grotere maat en naar een kleinere maat. Ook vind ik het leuk om mijn ringen te laten graveren, zodat de sieraad nog persoonlijke is. Met een aantal ringen die wij op de website verkopen is dat ook mogelijk. Denk dan aan de ringen met een metalen ring dop waar ruimte is om op te schrijven. Ook deze verkopen we in verschillende maten en kleuren. Daarnaast hebben we ook ringen waar u zelf nog een kraal of diamantje in kunt zetten of een cabochon. Deze ringen verkopen we ook in diverse kleuren, zoals zilver, rosé goud, goud ect.

Ik hoop dat ik meer informatie over de basis sieraden heb kunnen geven en over de verstelbare sieraden. Laat vooral uw creativiteit erop los! Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de basis sieraden neem dan gerust contact met ons op.

Veel plezier en succes met het maken van uw sieraden. Groetjes Jorieke.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss