Sorteer op
Sorteer op

Basis sieraden ~ armbandjes maken

U maakt zelf graag sieraden, dus u wilt er zelf uw eigen ontwerp van maken. Zo heeft u een uniek sieraad, iets wat een ander niet heeft! 't Kralenstulpje heeft verschillende basis sieraden waar nog een leuke versiering aan gemaakt kan worden. Een leuke plaksteen of leuke bedels bijvoorbeeld.

Cabochons lijmen op sieraden

We hebben ook hele kleine cabochons om op bijvoorbeeld op een basis haarspeld te plakken. Of een plaksteen om te plakken op een tray van een ring. De plaksteen moet altijd gelijk of iets groter zijn dan de tray waarop u gaat plakken. 

Gebruikt u hietvoor bij voorkeur sieradenlijm en bij strass gebruikt u strasslijm, dit zorgt ervoor dat het laagje onder het strassteentje niet gaat oplosssen. Secondenlijm kan doffe plekken geven op uw sieraden. 

Creatief met basis armbanden en basis ringen

Het leuke is van de hobby sieraden maken dat u altijd iets aparts heeft, iets wat een ander niet heeft. Dat maakt een zelfgemaakt sieraad zo bijzonder! U kunt zich helemaal uitleven met de basis materialen om sieraden te maken van 't Kralenstulpje. 

 

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss