Sorteer op
 • 10 x Wensetiket rond 40mm kraft - Omdat jij zo lief bent geweest!
  10 x Wensetiket rond 40mm kraft - Omdat jij zo lief bent geweest!

  Wensetiket rond 40mm kraft - Omdat jij zo lief bent geweest!Heeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de…

  € 0,99
 • 10 x Wensetiket rond 40mm - Lief kado
  10 x Wensetiket rond 40mm - Lief kado

  WENSETIKET ROND 40MM - LIEF KADOHeeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de gezellige stickers…

  € 0,99
 • 10 x Wensetiket rond 40mm - Jij bent zo leuk
  10 x Wensetiket rond 40mm - Jij bent zo leuk

  WENSETIKET ROND 40MM - JIJ BENT ZO LEUKHeeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de gezellige stickers…

  € 0,99
 • 10 x Wensetiket rechthoek - Een kus door de Brievenbus 52 x 53mm
  10 x Wensetiket rechthoek - Een kus door de Brievenbus 52 x 53mm

  WENSETIKET RECHTHOEK - EEN KUS DOOR DE BRIEVENBUS 52 X 35MMHeeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de…

  € 0,99
 • 10 x Wensetiket rond 40mm - Ik ben hier voor jou
  10 x Wensetiket rond 40mm - Ik ben hier voor jou

  WENSETIKET ROND 40MM - IK BEN HIER VOOR JOUHeeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de gezellige stickers…

  € 0,99
 • 10 x Wensetiket rond 40mm - Voor de liefste
  10 x Wensetiket rond 40mm - Voor de liefste

  WENSETIKET ROND 40MM - VOOR DE LIEFSTEHeeft u een leuk cadeautje maar mist u nog een leuke sticker om bijvoorbeeld de envelop dicht te plakken of om het lint op het pakketje te bevestigen?

  Ontdek dan nu de gezellige stickers…

  € 0,99
 • Cadeaubon twv 10 euro
  Cadeaubon twv 10 euro

  Cadeaubon twv 10 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 10,00
 • Cadeaubon twv 15 euro
  Cadeaubon twv 15 euro

  Cadeaubon twv 15 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 15,00
 • Cadeaubon twv 20 euro
  Cadeaubon twv 20 euro

  Cadeaubon twv 20 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 20,00
 • Cadeaubon twv 25 euro
  Cadeaubon twv 25 euro

  Cadeaubon twv 25 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 25,00
 • Cadeaubon twv 50 euro
  Cadeaubon twv 50 euro

  Cadeaubon twv 50 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 50,00
 • Cadeaubon twv 100 euro
  Cadeaubon twv 100 euro

  Cadeaubon twv 100 euroWanneer u alleen een digitale kadobon bestelt kies dan voor de optie "afhalen" voor gratis verzendig!

  Bij een papieren per post bon betaalt u gewoon de verzendkosten.

  (Let erop dat u verder geen andere…

  € 100,00
 • 6 x geel koper kleur metalen bedel engel You are my special angel 22 x 18,5 x 1,5mm, gat: 2mm
  6 x geel koper kleur metalen bedel engel You are my special angel 22 x 18,5 x 1,5mm, gat: 2mm

  Geel koper kleur metalen bedel engel You are my special angel 22 x 18,5 x 1,5mm, gat: 2mmMet de bedeltjes van 't Kralenstulpje is geen enkel idee nog onmogelijk. Maak leuke bedelarmbandjes, of gebruik onze bedels voor een…

  € 1,99
Sorteer op

Diverse cadeautips voor valentijn!

Het houden van iemand waarvan u weet dat diegene ook van u houd is echt super fijn. Dat de tijd zo snel gaat als u met deze persoon bent, en elkaar zo goed aanvoelen is heel bijzonder en u mag blij zijn als u dit in uw leven heeft en ook vooral ook houdt.

Nu is het vaak moeilijk om een cadeau te vinden voor iemand waarvan u houdt. De keuze stress is altijd aanwezig en al helemaal voor de mensen die weinig tijd hebben of alles uitstellen tot het laatste moment, dan is het soms erg moeilijk om nog met een origineel cadeau aan te komen.

Weet u nu van uw vriend of vriendin dat hij of zij het leuk vindt om sieraden te maken of wilde deze persoon het al heel lang proberen, maar weet u niet precies wat u dan moet halen, omdat u er misschien zelf wel helemaal geen verstand van heeft, dan bieden wij een leuk alternatief, wij verkopen namelijk de handige cadeaubonnen deze hebben wij vanaf een waarde van 10 euro tot aan 100 euro. Zo kan de ontvanger leuke dingen uitzoeken op onze webshop, wij hebben een erg groot assortiment, en bijna alles om sieraden mee te maken.

Ook als u al wel een keuze heeft gemaakt wat voor cadeau u wil geven, dan is het inpakken van het cadeau natuurlijk ook erg leuk, hiervoor hebben wij mooie stickers. Deze stickers worden per 10 stuks verkocht. Maak er een leuk weekend van met zijn tweeën, ga lekker een weekendje weg of doe een dag wat leuks met elkaar.

Het is natuurlijk ook een cadeau om een hele dag lekker samen te zijn zonder gestoord te worden door andere mensen, en verras uw liefde op het laatste moment toch nog stiekem met een klein cadeautje die leuk is ingepakt met een sticker van ons! Vrouwen vinden sieraden ook erg leuk om te krijgen en het is ook nog eens een erg waardevol cadeau, dus het is ook een erg leuk idee om zelf een sieraad te maken en deze cadeau te geven voor Valentijnsdag, ook gezellig is om samen een dagje sieraden voor elkaar te maken. Sieraden kunt u altijd dragen, het is dus altijd een reminder aan degene die het u heeft gegeven. Neem vooral een kijkje op de webshop voor nog veel meer mooie Valentijns cadeaus. Verwen elkaar!

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss