Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Schelpen bedels ~ bedel schelp

Deze prachtige schelpen bedels zijn mooi te gebruiken voor u zelfgemaakte zomerse sieraden! Ze staan prachtig aan een enkelbandje, armbanden of Bohemian kettingen, lekker in de Ibiza stijl! Zon, zand, zee en strand, daar horen schelpen bij! Altijd een zomerse look bij je dragen? Draag de zomer met je mee met onze unieke schelpen bedels! Draag bijvoorbeeld een enkelbandje met sprankelende kaurischelpen óf kies voor een armbandje met een kleurrijke mix met schelpenhangertjes. We hebben een groot assortiment aan schelpen bedels in zilver én goud. Bekijk hieronder ons unieke aanbod.

Kauri schelp bedels

't Kralenstulpje verkoopt onder de rubriek kralen ook hele leuke Kauri schelp kralen in leuke pastel kleurjes maar ook prachtige schelp kralen van metaal!

Dromenvangers met kauri schelpjes en schelpenhangertjes

In combinatie met veertjes ook heel mooi te gebruiken voor dromenvangers of om je leuke tas mee op te pimpen! heel veel succes! 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss