Sorteer op
Sorteer op

Bedel Hematiet kleur (Gunmetal)

Bedeltjes in de kleur Gunmetal zijn vrij donkere zilverkleurige bedels, donkerder dan platinum kleur, ze zijn bijna zwart of heel donker grijs. Zoals de naam al zegt: de kleur van een pistool, welke vaak bijna zwart zijn of donker grijs.

Wat is gunmetal?

Gunmetal is een legering van verschillende soorten metaal waaronder koper, zink & tin. Soms is het ook gewoon messing met een donkere coating. Het is uitermate geschikt om stoere bedeltjes van te maken. Bedels met een stoer uiterlijk. Bij Kralenstulpje .nl verkopen we allerlei sieraden onderdelen in de kleur Gunmetal.

Sieraden onderdelen hematiet kleur

Gunmetal is een stoere kleur als het om sieraden onderdelen gaat en wordt vaak gebruikt voor stoere mannen sieraden. Maar de kleur wordt ook vaak gebruikt door stoere vrouwen in de metal of hardrock scene maar ook door vrouwen die de kleur gewoon bijzonder vinden en geen alledaaagse sieraden dragen. 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss