Gratis verzending bij 't Kralenstulpje

 

Gratis verzending bij 't Kralenstulpje

't Kralenstulpje doet aan gratis verzending binnen Nederland vanaf €. 50,00 .
Naar België en Duitsland verzenden we gratis vanaf €. 70,00

Naar andere landen op aanvraag!

Verzenden is altijd een lastig dingetje wanneer je hele goedkope artikelen verkoopt zoals kralen, hangers en bedeltjes! We kunnen de verzendkosten namelijk niet verstoppen in een klein bedrag zoals wij onze lage prijzen hebben. Dus we proberen dit op een zo eerlijke mogelijk manier te berekenen.

Zoals u wellicht weet moeten wij over de verzendkosten die u betaalt ook nog BTW afdragen en inkomstenbelasting. BTW kunnen we op artikelen terug vragen maar helaas op verzendkosten niet! PostNL berekent geen BTW maar we moeten het wel afdragen als ondernemer. Dat is een klein haaitje in de belastingwet, maar er wordt al jaren niets aan gedaan. Dus verzenden kost ons hoe dan ook, altijd veel geld. Maar we proberen desondanks de verzendkosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden.

Wij houden liever onze prijzen laag. We kunnen onze prijzen ook gaan verhogen en onze verzendkosten verlagen, want het moet ergens vandaan komen. Maar in het laatste geval bent u bij ons duurder uit en dat willen we voorkomen. Bedenk dit ook wanneer anderen goedkopere verzending aanbieden.

Wij verzenden nu gewoon via PostNL via My Parcel, dit omdat PostNl toch het snelste blijkt te zijn ten opzichte van DHL en DPD. Wij willen graag dat onze bestellingen snel aankomen bij onze klanten. Dus het is altijd even afwegen wat te doen. Wij staan altijd open voor adviezen en verbeteringen, dus we horen graag iets van u!

Ik zou graag de tracktrace-code ontvangen van mijn zending, kan dit?
Aan dit verzoek voldoen we graag, dit gaat automatisch, maar is alleen mogelijk voor zendingen die via pakketpost gaan. U krijgt de track & tracecode automatisch zodra de 1e scan heeft plaatsgevonden bij het postkantoor. Heeft u geen tracktrace code ontvangen bij pakketpost? Vermoedelijk heeft u dan een onjuist emailadres ingevuld bij uw bestelling of de bestelling is nog niet gescand op het postkantoor. Brievenbuspakjes versturen wij met port betaald hiervan krijgt u geen track & tracenummer. U kunt in dit geval de PostNL app downloaden. PostNl maakt een foto van ieder poststuk en dan kunt u in de app zien wanneer het bij u is. 

Met creatieve  groet, Esther de Jonge

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss