Gratis verzending

 

't Kralenstulpje doet aan gratis verzending binnen Nederland vanaf €. 50,00 - Naar België en Duitsland verzenden we gratis vanaf €. 70,00

Naar andere landen op aanvraag!

Verzenden is altijd een lastig dingetje wanneer je hele goedkope artikelen verkoopt zoals kralen, hangers en bedeltjes! We kunnen de verzendkosten namelijk niet verstoppen in een klein bedrag zoals wij onze lage prijzen hebben. Dus we proberen dit op een zo eerlijke mogelijk manier te berekenen.

Zoals u wellicht weet moeten wij over de verzendkosten die u betaalt ook nog BTW afdragen en inkomstenbelasting. BTW kunnen we op artikelen terug vragen maar helaas op verzendkosten niet! PostNL berekent geen BTW maar we moeten het wel afdragen als ondernemer. Dat is een klein haaitje in de belastingwet, maar er wordt al jaren niets aan gedaan. Dus verzenden kost ons hoe dan ook, altijd veel geld. Maar we proberen desondanks de verzendkosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden.

Wij houden liever onze prijzen laag. We kunnen onze prijzen ook gaan verhogen en onze verzendkosten verlagen, want het moet ergens vandaan komen. Maar in het laatste geval bent u bij ons duurder uit en dat willen we voorkomen. Bedenk dit ook wanneer anderen goedkopere verzending aanbieden.

Wij verzenden nu gewoon via PostNL via My Parcel, dit omdat PostNl toch het snelste blijkt te zijn ten opzichte van DHL en DPD. Wij willen graag dat onze bestellingen snel aankomen bij onze klanten. Dus het is altijd even afwegen wat te doen. Wij staan altijd open voor adviezen en verbeteringen, dus we horen graag iets van u!

Met creatieve  groet, Esther de Jonge www.kralenstulpje.nl

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel