Wat zijn de openingstijden van 't Kralenstulpje?

't Kralenstulpje is een webwinkel, we hebben geen showroom, alleen een inpak magazijn.

Er is altijd iemand aanwezig van dinsdag t/m vrijdag van 8 tot 12:30 uur. Op maandag hebben we het te druk met inpakken.

Het is niet altijd mogelijk om langs te komen en hier alles te bekijken en uit te kiezen. Dit omdat we anders in te grote tijdnood komen. De webwinkel onderhouden en bijhouden en bestellingen versturen kost veel tijd.

Belt u even of we tijd hebben:  Tel: 0597-85 01 10. 

Meestal lukt het in de ochtend wel om even langs te komen.

U kunt bellen van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 12:30 uur, vaak zijn we s' middags moeilijk of niet bereikbaar omdat het dan vaak spitsuur is met inpakken en omdat we dan de bestellingen moeten weg brengen naar het postkantoor. U kunt ons wel altijd een mail sturen:  info@kralenstulpje.nl .

Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Mochten we niet opnemen, dan zijn we iets te druk met inpakken of we hebben pauze. U kunt dan altijd een e-mail sturen op info@kralenstulpje.nl

Wilt u uw bestelling afhalen? U kiest dan ipv de andere opties voor: Afhalen bij winkelier, de verzendkosten komen dan te vervallen.

U krijgt een mailtje wanneer uw bestelling klaar ligt, belt u dan even om te kijken of we er zijn voordat u het komt afhalen: Tel: 0597-85 01 10.

 

Terug naar klantenservice

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss