Sorteer op

Sieraden message beads  C.U.S. Changeable Unique Style sieraden

Sieraden message beads    Metalen kralen Sieraden message beads

Foto's zijn van Byzussies

Deze prachtige roestvrijstalen kralenbedels geven een nieuwe dimensie aan uw sieraad! Deze RVS metalen, van Designers Quality, zijn handgemaakt in Griekenland en dus van uitstekende Europese kwaliteit. Deze tube kralen, ook wel buiskralen genoemd, hebben een hexagonale vorm, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld kettingen, oorbellen en armbanden. Maar ook als sleutelhangerbedel zijn ze prachtig!

Kralen met een betekenis

Deze luxe roestvrijstalen buiskralen zijn ontzettend mooi om cadeau te geven aan iemand die u graag een hart onder de riem wilt steken, of gewoon omdat deze persoon erg dierbaar voor u is. 't Kralenstulpje heeft een grote collectie, maar niet alles. Mocht u iets specifieks zoeken wat u hier niet vindt, laat het ons dan weten. Dan gaan we kijken of we deze kralen met een boodschap voor u kunnen bestellen. Op elke kraal staat een symbool en/of tekst.

C.U.S. Message beads ~ kralen met een boodschap

Met deze Designers Quality RVS kralen maakt u betekenisvolle sieraden. Deze hexagon kralen zijn ook uitstekend te gebruiken als tussenstuk of tussenzetsel. Met de diverse kralenkappen maakt u deze kralenbedels helemaal af!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss