Sieraden maken met kralen

Sieraden maken - Kralenstulpje

Wilt u graag sieraden maken en bent u op zoek naar alles wat u daarvoor nodig heeft? Op de kralenwebshop van ‘t Kralenstulpje kunt u alle benodigdheden vinden. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in kralen en toebehoren.

Waarom zelf sieraden maken?

Sieraden maken is een hele leuke bezigheid. Maar er zijn nog veel meer redenen te bedenken waarom het maken van sieraden zo leuk is:

  • Zelf sieraden maken is beter voor het milieu dan dat u een sieraad koopt bij een massaproductie merk.
  • Het is natuurlijk veel origineler om zelf sieraden te maken. Door het zelf te maken, heeft u iets wat niemand anders heeft. Dat is toch veel leuker!
  • Omdat u de sieraden zelf maakt, is het ook persoonlijker. Als u dit iemand cadeau geeft, geeft u ook echt iets speciaals weg.
  • Sieraden maken is over het algemeen goedkoper dan het kopen van sieraden in een winkel.
  • Soms is het vinden van passende sieraden een uitdaging, omdat u een bredere pols of smalle vingers heeft. Door zelf sieraden te maken heeft u dit probleem meteen opgelost.

Wat heeft u allemaal nodig om sieraden te maken?

Voor het maken van sieraden heeft u bepaalde spullen nodig. Hieronder vindt u de belangrijkste benodigdheden:

  • Tangen: Denk hierbij aan een rondbektang om oogjes te buigen, een platbektang om kralen dicht te knijpen en een knijptang om materialen af te knippen.
  • Draad: Bijvoorbeeld rijgdraad, leer of elastiek. U kunt ook kiezen voor kant- en-klare koorden met sluiting.
  • Kralen: U maakt uw sieraad natuurlijk compleet met allerlei soorten kralen.
  • Sluiting: Om uw sieraad helemaal af te maken en te kunnen dragen, heeft u sluitingen nodig.
  • Kralenbord en sorteerdoos: Tijdens het sieraden maken gebruikt u waarschijnlijk veel verschillende kralen. Om dit georganiseerd te houden, is een kralenbord of sorteerbord de oplossing.

Begin met een starterspakket

Vindt u het lastig om de benodigdheden zelf allemaal uit te zoeken? Kies dan voor onze starterspakketten om sieraden te maken. In onze starterspakketten vindt u alle spullen die u nodig heeft om thuis direct te starten met deze leuke hobby.

Start vandaag nog met sieraden maken

Sieraden maken is gewoon ontzettend leuk om te doen. Start daarom vandaag nog en koop de mooiste kralen en benodigdheden via onze kralenwebshop. Zelfs voor een voordelige prijs, want wij zijn goedkoper dan een groothandel. We pakken uw bestelling mooi in en u ontvangt er ook nog eens een gratis cadeautje bij. Wilt u meer informatie over onze starterspakketten? Stuur dan een mail naar info@kralenstulpje.nl. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op al uw vragen over sieraden maken en onze starterspakketten.

Sieraden maken - Kralenstulpje - Armbandjes

 

Terug naar de blogspagina

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss