Betaalbare kralen [Snelle levering]

Bent u op zoek naar betaalbare kralen? De leukste kralen en kraaltjes vindt u bij kralenwebshop ‘t Kralenstulpje. Al meer dan tien jaar zijn wij dé specialist in kralen en toebehoren. Onze webshop is gevuld met veel verschillende soorten kralen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Metalen kralen
  • Houten kralen
  • Glaskralen
  • Edelstenen kralen
  • Miyuki kralen
  • Acryl kralen
  • Letterkralen
  • en ga zo maar door!

U kunt het zo gek niet bedenken. We hebben betaalbare kralen in alle soorten en maten en voor elke gelegenheid. Voor welke kralen kiest u?

Bekijk hier onze Betaalbare kralen

Starters- en verrassingspakketten

We hebben een ruim assortiment aan betaalbare kralen en kraaltjes. In onze website vindt u meer dan 25.000 artikelen. Begint u net met sieraden maken en vindt u het lastig om een keuze maken? Kies dan voor onze starters- en verrassingspakketten! Dan maken wij een mooiste selectie voor u en kunt u thuis gelijk beginnen met het maken van de mooiste sieraden. We hebben ook een starterspakket voor kinderen met betaalbare kralen. Hoe leuk is het als zij zelf sieraden kunnen maken. Leuk kado voor de feestdagen of verjaardag.

Voordeliger dan de groothandel

U vindt in onze kralenwebshop mooie betaalbare kralen, omdat wij rechtstreeks importeren. Hierdoor zijn onze kralen voordeliger dan bij een groothandel. Een hobby hoeft echt niet duur te zijn. Met onze betaalbare kralen kunt u thuis de mooiste sieraden maken tegen een leuke prijs. Wanneer gaat u beginnen? Zelfgemaakte sieraden zijn daarnaast ook nog eens extra leuk om cadeau te geven, omdat u het helemaal zelf hebt gemaakt voor iemand.

Gratis cadeautje bij uw bestelling

Als u een bestelling van betaalbare kralen bij ons plaatst, verpakken wij uw bestelling altijd heel mooi en met de uiterste zorg. Daarnaast krijgt u er ook altijd een gratis cadeautje bij. Zo is het uitpakken bij u thuis altijd een waar feestje! Wat zal het voor cadeautje zijn? Plaats nu uw bestelling in onze kralen webshop en u komt het snel te weten.

Koop betaalbare kralen bij ‘t Kralenstulpje

Betaalbare kralen kopen voor echt een leukste prijs, doet u bij kralenwebshop ‘t Kralenstulpje. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via 0597 - 85 0110, stuur een whatsapp naar 06 25 68 72 11 of een mail naar info@kralenstulpje.nl. Onze medewerkers vertellen u met veel enthousiasme meer over al onze betaalbare kralen en andere producten.

Terug naar klantenservice

 

© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss