Facet kralen kristal glas voor sieraden maken

Facet kralen glas - Facet kristal kralen

Via deze pagina wil ik u graag vertellen over de facet kralen kristal glas in het algemeen. Op onze website hebben we een vrij uitgebreid assortiment van deze glaskralen. We verkopen ze in verschillende formaten, zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor verschillende sieraden en om de gewenste uitstraling te bereiken.

De facet kristal glaskralen zijn gemakkelijk te combineren met elkaar en met andere glaskralen. Dit komt vooral doordat het assortiment groot genoeg is en ze in de zon of ander licht verschillende kleuren kunnen oplichten. Ook bieden we deze kralen aan in verschillende vormen, zoals hartvormige kralen die geschikt zijn voor het maken van Valentijns sieraden of andere stukken die symbool staan voor liefde. We hebben ook facet kralen in een tube vorm, waarmee prachtige armbanden kunnen worden gemaakt.

Deze glaskralen zijn goed te combineren met bedelhangers of kunnen op zichzelf staan. Ze zijn eigenlijk in het algemeen gemakkelijk te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld oorbellen of bedelhangers. Met de verschillende vormen kunt u ook prachtige en elegante patronen maken, waardoor uw zelfgemaakte sieraad nog meer uitstraling krijgt. De facet kralen zijn bedoeld om van een armbandje of ander sieraad een glinsterend spektakel te maken, perfect voor een feestje of een andere gelegenheid. Het belangrijkste is dat u voor uzelf het perfecte armbandje, ketting, oorbellen of enkelbandje creëert. Ik hoop dat deze facet kristal glaskralen u daarbij kunnen helpen.

Daarnaast hoop ik dat u het leuk vond om op deze manier te lezen over de facet kristal glaskralen en dat ik u wat inspiratie heb kunnen geven over wat u er allemaal mee kunt doen. Mocht u nog vragen hebben over de kralen of welke materialen u nodig heeft, kunt u altijd per e-mail of via de mail contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag verder met uw vragen, zodat u voor uzelf het perfecte sieraad kunt maken of voor iemand anders. Ten slotte wens ik u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraden.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies

Houdt u van glans en schittering? Dan zult u op deze pagina zeker genieten. Van klein tot groot formaat, in verschillende vormen, vele kleuren, afwerkingen en kwaliteiten, vindt u hier voor ieder wat wils. Met facet kristal glaskralen maakt u van een simpel armbandje een chique en glinsterend sieraad. Ze zijn ook erg geschikt om te combineren met de diverse andere kralen op onze website.

Een facet kristal glaskraal is simpelweg een glaskraal die facet geslepen is. Zodra er licht valt op de kleine facetjes, ziet u ze schitteren. Wilt u een sieraad of cadeautje maken met flonkering? Kies dan voor het toepassen van de facet kristal glaskralen. Onze top facet DQ glaskralen zijn van topkwaliteit en hebben bijvoorbeeld een diamond coating voor een nog chiquere uitstraling.

Facet kristal glaskralen - armband

Met facet kristal glaskralen zijn vele soorten armbanden te maken. We geven hieronder wat inspiratie, maar voel u vooral vrij om u hierin uit te leven. Gebruikt u onze glaskralen voor een mooie armband, stuur ons dan eens een foto of tag ons op social media. We vinden het altijd erg leuk om te zien welke prachtige creaties iedereen met onze producten maakt.

Voor het maken van armbandjes zijn met name de facet kristal glaskralen tot ca. 8-10 mm zeer geschikt, mede afhankelijk van wat uw voorkeur is en de maat van een pols.

Gebruik de kleine varianten 3, 4, 5 mm eens in combinatie met de miyuki kralen in diverse afwerkingen zoals bijvoorbeeld mat en transparant. De schittering van de facet kristal glaskralen is dan wat subtieler, maar geeft uw sieraad hierdoor een extra luxe uitstraling.

De kleine formaten zijn ook erg geschikt om een wikkelarmband mee te maken. Rijg de kralen op elastiek, sluit met een knoopje en laat een druppel sieradenlijm opdrogen. U kunt de wikkels zo lang maken als u zelf wilt. Als u de wikkel armband zo groot als minimaal 6x uw polsomvang maakt, kunt u deze ook eens als ketting gebruiken. Leg er dan na het omhangen aan de onderkant een knoop in zodat hij wat zwaarder naar beneden valt.

Ook geschikt om op memory wire te rijgen, sluit af met een mooie bedel, combineer eventueel met metaalkralen en u heeft een chique sieraad waar u altijd plezier van heeft.

Maak van gekleurd draad of 1 mm waskoord een simpel vriendenarmbandje en zoek binnen ons assortiment naar uw mooiste fashion facet glaskraal. Voeg deze toe aan het midden van de armband en sluit af met een schuifknoop. Een prachtig cadeautje voor een ieder die u lief is.

Gebruik de 6 mm facet kristal glaskraal eens in combinatie met de katsuki kralen. Dit heb ik al vaak gedaan en ze zorgen in combinatie met bijvoorbeeld gouden metaalkralen voor een leuke afwisseling. Zo krijgt een stoere katsuki armband een luxe uitstraling.

Facet kristal glaskralen - ketting

De facet kristal glaskralen zijn ook perfect om een mooie ketting mee te maken. Rijg deze op gecoat metaaldraad, begin en sluit met een draadbeschermer en knijpkralen en maak af met een mooi metaalslot in de kleur van uw eigen keuze. Voeg een mooie bedel toe halverwege of maak een korte ketting van ca 40-42 cm die hoog valt en dan nog goed zichtbaar is boven een t-shirt.

De grotere formaten facet kristal glaskralen zijn bijzonder om een ketting van te maken, zowel kort als lang. Omdat deze kralen van zichzelf wat zwaarder vallen, zijn ze ook erg geschikt om een wat langere ketting van te maken. Ook leuk om te combineren met de kleinere formaten facet kristal glaskralen.

Wilt u het uzelf makkelijk maken, rijg dan een lange ketting van facet kristal glaskralen op draad naar keuze en sluit af met een knoopje. Draag er 2 of 3 tegelijk en knoop ze –allemaal bij gebruik van de kleine formaten facet kristal glaskralen- aan de onderkant samen.

Maak van een grote facet kristal glaskraal of een 10 mm fashion facet glaskraal een mooie hanger en hang deze aan een basis schakelketting.

Facet kristal glaskralen – oorbellen

Zoek eens op internet naar voorbeelden van oorbellen met facet kristal glaskralen. Deze zijn er volop en van klein formaat tot ware kunstwerken.

De fashion facet glaskralen op onze website zijn hiervoor erg geschikt. Combineer ze met de andere formaten in eenzelfde kleurstelling of juist in verschillende kleuren voor een speels effect. Kijk hiervoor ook op de pagina bij de Top facet DQ glaskralen, daar vindt u mooie vormen in topkwaliteit. De druppel is ook erg mooi om te gebruiken in een oorbellenset.

Rijg de facet kristal glaskraal op een nietstift, combineer met andere kralen en maak zo uw eigen hanger. Gebruik als basis van onze site de oorbellen basis stekers of oorbellen haakjes.

Facet kristal glaskralen – overig

Met de facet kristal glaskralen kunt u meer maken dan alleen sieraden. Laat uw creatieve geest de vrije loop en laat u inspireren door de prachtige schittering van deze kralen.

Telefoonketting – Rijg kralen naar keuze door elkaar op een gekleurd koord en hang deze aan het hoesje van uw telefoon. Maak de ketting lang genoeg om om uw hals te kunnen dragen en uw handen vrij te hebben of hang deze om uw pols.

Sleutelhanger – Kijk op onze website voor basismateriaal en rijg een aantal grote facet kristal glaskralen bij elkaar en hang deze aan een basis sleutelhanger. Leuk voor aan uw sleutelbos, maar ook leuk voor aan uw tas of om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een verhuizing of het halen van een rijbewijs.

Feestelijk inpakken – Ik ben gek op het geven van cadeautjes en al helemaal op het feestelijk inpakken daarvan. Ik zorg dan ook dat ik altijd wat kralen op een gekleurd koord geregen klaar heb liggen om een ingepakt cadeautje nog feestelijker te maken.

Kralencadeau – Kijk onder diversen bij onze prachtige facet kristal glaskralenmixen. Bestel hierbij het nodige basismateriaal en zet wat inspiratie op papier. Samen ingepakt een geweldig cadeau voor u creatieve vriendin of die leuke buurvrouw die altijd op de katten past als u op vakantie bent.

Voor al uw creaties vindt u naast het brede assortiment facet kristal glaskralen natuurlijk ook alle overige basismaterialen op onze website.

Onze collectie bestaat uit kralen gemaakt van kristal. Deze kralen zijn prachtig van kleur en glinsteren in het licht. Ze zijn perfect voor het maken van elegante sieraden of decoratie en zijn beschikbaar in een grote diversiteit aan maten en vormen. Bekijk onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw nieuwe kristalkralen bij  't Kralenstulpje.

"Creativiteit is de kracht waarmee gewone dingen buitengewoon worden."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss