Facet kralen kristal glas

Facet kralen glas - Facet kristal kralen

Houd je van glans en schittering? Dan wordt het genieten voor jou op deze pagina. Van klein tot groot formaat, in verschillende vormen, vele kleuren, afwerkingen en kwaliteiten, je vindt hier voor ieder wat wils. Met facet kristal glaskralen maak je van een simpel armbandje een chique en glinsterend sieraard. Ook erg geschikt om te combineren met de diverse andere kralen op onze website.

Een facet kristal glaskraal is simpelweg een glaskraal die facet geslepen is. Zodra er licht valt op de kleine facetjes zie je ze schitteren. Wil je een sieraard of cadeautje maken met flonkering? Kies dan voor het toepassen van de facet kristal glaskralen.

De top facet DQ glaskralen zijn van topkwaliteit en hebben met bijvoorbeeld een diamond coating een nog chiquere uitstraling.

Facet kristal glaskralen - armband

Met facet kristal glaskralen zijn vele soorten armbanden te maken. We geven hieronder wat inspiratie maar voel je vooral vrij om je hierin uit te leven. Gebruik je onze glaskralen voor een mooie armband, stuur ons eens een foto of tag ons op social media. We vinden het altijd erg leuk om te zien wat voor prachtige creaties iedereen met onze producten maakt.

Voor het maken van armbandjes zijn met name de facet kristal glaskralen tot ca. 8-10 mm zeer geschikt, mede afhankelijk van wat je voorkeur is en de maat van een pols.

Gebruik de kleine varianten 3, 4, 5 mm eens in combinatie met de miyuki kralen in diverse afwerkingen zoals bijvoorbeeld mat en transparant. De schittering van de facet kristal glaskralen is dan wat subtieler maar geeft je sieraard hierdoor een extra luxe uitstraling.

De kleine formaten zijn ook erg geschikt om een wikkelarmband mee te maken, rijg de kralen op elastiek, sluit met een knoopje en laat een druppel sieradenlijm opdrogen. Je kunt de wikkels zo lang maken als je zelf wilt, als je de wikkel armband zo groot als minimaal 6x je polsomvang maakt kun je deze ook eens als ketting gebruiken, leg er dan na het omhangen aan de onderkant een knoop in zodat hij wat zwaarder naar beneden valt.

Ook geschikt om op memory wire te rijgen, sluit af met een mooie bedel, combineer eventueel met metaalkralen en je hebt een chique sieraard waar je altijd plezier van hebt.

Maak van gekleurd draad of 1 mm waskoord een simpel vriendenarmbandje en zoek binnen ons assortiment naar jouw mooiste fashion facet glaskraal. Voeg deze toe aan het midden van de armband en sluit af met een schuifknoop. Een prachtig cadeautje voor een ieder die je lief is.

Gebruik de 6 mm facet kristal glaskraal eens in combinatie met de katsuki kralen. Dit heb ik al vaak gedaan en ze zorgen in combinatie met bijvoorbeeld gouden metaalkralen voor een leuke afwisseling. Zo krijgt een stoere katsuki armband een luxe uitstraling.

Facet kristal glaskralen - ketting

De facet kristal glaskralen zijn ook perfect om een mooie ketting mee te maken. Rijg deze op gecoat metaaldraad, begin en sluit met een draadbeschermer en knijpkralen en maak af met een mooi metaalslot in de kleur van je eigen keuze. Voeg een mooie bedel toe halverwege of maak een korte ketting van ca 40-42 cm die hoog valt en dan nog goed zichtbaar is boven een tshirt.

De grotere formaten facet kristal glaskralen zijn bijzonder om een ketting van te maken, zowel kort als lang. Omdat deze kralen van zichzelf wat zwaarder vallen, zijn ze ook erg geschikt om een wat langere ketting van te maken. Ook leuk om te combineren met de kleinformaat facet kristal glaskralen.

Wil je het jezelf makkelijk maken, rijg dan een lange ketting van facet kristal glaskralen op draad naar keuze en sluit af met een knoopje. Draag er 2 of 3 tegelijk en knoop ze –allen bij gebruik van de kleine formaten facet kristal glaskralen- aan de onderkant samen.

Maak van een grote facet kristal glaskraal of een 10 mm fashion facet glaskraal een mooie hanger en hang deze aan een basis schakelketting.

Facet kristal glaskralen – oorbellen

Zoek eens op internet naar voorbeelden van oorbellen met facet kristal glaskralen. Deze zijn er volop en van klein formaat tot ware kunstwerken.

De fashion facet glaskralen op onze website zijn hiervoor erg geschikt, combineer ze met de andere formaten in eenzelfde kleurstelling of juist in verschillende kleuren voor een speels effect. Kijk hiervoor ook op de pagina bij de Top facet DQ glaskralen, daar vind je mooie vormen in topkwaliteit, de druppel is ook erg mooi om te gebruiken in een oorbellenset.

 

Rijg de facet kristal glaskraal op een nietstift, combineer met andere kralen en maak zo je eigen hanger. Gebruik als basis van onze site de oorbellen basis stekers of oorbellen haakjes.

Facet kristal glaskralen – overig

Met de facet kristal glaskralen kun je meer maken dan alleen sieraden. Laat je creatieve geest de vrije loop en laat je inspireren door de prachtige schittering van deze kralen

Telefoonketting – Rijg kralen naar keuze door elkaar op een gekleurd koord en hang deze aan het hoesje van je telefoon. Maak de ketting lang genoeg om om je hals te kunnen dragen en je handen vrij te hebben of hang deze om je pols.

Sleutelhanger – Kijk op onze website voor basismateriaal en rijg een aantal grote facet kristal glaskralen bij elkaar en hang deze aan een basis sleutelhanger. Leuk voor aan je sleutelbos, maar ook leuk voor aan je tas of om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een verhuizing of het halen van een rijbewijs.

Feestelijk inpakken – Ik ben gek op het geven van cadeautjes en al helemaal op het feestelijk inpakken daarvan. Ik zorg dan ook dat ik altijd wat kralen op een gekleurd koord geregen klaar heb liggen om een ingepakt cadeautje nog feestelijker te maken.

Kralencadeau – Kijk onder diversen bij onze prachtige facet kristal glaskralenmixen. Bestel hierbij het nodige basismateriaal en zet wat inspiratie op papier. Samen ingepakt een geweldig cadeau voor je creatieve vriendin of die leuke buurvrouw die altijd op de katten past als je op vakantie bent.

Voor al je creaties vind je naast het brede assortiment facet kristal glaskralen natuurlijk ook alle overige basismaterialen op onze website.

Onze nieuwe collectie bestaat uit kralen gemaakt van kristal. Deze kralen zijn prachtig van kleur en glinsteren in het licht. Ze zijn perfect voor het maken van elegantie sieraden of decoratie en zijn beschikbaar in een grote diversiteit aan maten en vormen. Bekijk onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw nieuwe kristalkralen bij  't Kralenstulpje.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss