Swarovski kralen & Preciosa kralen

Kijkt u alstublieft voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal in de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen". Heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski? Preciosa kristal is een even voornaam wereldmerk als Swarovski, en sterker nog, u zou het verschil bijna niet onderscheiden.

Wat is het verschil tussen Swarovski kralen & Preciosa kralen?

Het kleurenpalet van Preciosa is echter minder uitgebreid dan dat van Swarovski. De beste kristal kralen, waaronder die van het wereldmerk Preciosa, worden nauwkeurig gefacetteerd. Het merk Preciosa is veel voordeliger geprijsd dan Swarovski. U krijgt dus schitterende maar betaalbare 1e klas Kristallen kralen voor een betere prijs! In het verleden hebben we een redelijke partij Swarovski en Preciosa zeer voordelig kunnen inkopen vanwege een faillissement, maar zodra deze voorraad op is, bestellen we niet meer bij. We willen namelijk de prijzen niet enorm verhogen.

Swarovski kristal kralen &  Preciosa kristal kralen kopen?

Swarovski kralen zijn al decennialang een populaire keuze onder sieradenliefhebbers. De geschiedenis van deze kristal kralen gaat terug tot 1895, toen de Oostenrijkse glaskunstenaar Daniel Swarovski begon met het produceren van kristallen kralen. Hij was de eerste die kristallen kralen maakte die even helder en glanzend waren als diamanten. Sindsdien staat Swarovski bekend als een leidend merk in de wereld van kristallen kralen.

Preciosa kristal kralen zijn eveneens geliefd onder sieradenmakers. Deze kristallen kralen worden geproduceerd door de Tsjechische glasfabrikant Preciosa. De kwaliteit van deze kralen is vergelijkbaar met die van Swarovski, maar ze zijn vaak voordeliger. Als u een betaalbaarder alternatief voor Swarovski kralen zoekt, dan zijn Preciosa kristal kralen een uitstekende keuze.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss