Swarovski kralen & Preciosa kralen

Kijk voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal in de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen".  Misschien heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski. Preciosa kristal een even voornaam wereld merk als Swarovski, sterker nog, het verschil is bijna niet te onderscheiden.

Wat is het verschil tussen Swarovski kralen & Preciosa kralen?

Echter is het kleurenpalet van Preciosa minder uitgebreid dan Swarovski. De beste kristal kralen waaronder die van het wereld merk Preciosa worden nauwkeurig gefacetteerd. Het merk Preciosa is veel redelijker in prijs dan Swarovski. U krijgt dus voor minder geld schitterende maar betaalbare 1e klas Kristallen kralen! We hebben in het verleden een redelijke partij Swarovski en Preciosa  (in verhouding) zeer goedkoop kunnen inkopen vanuit een faillissement, maar zodra dit op is, bestellen we niet meer bij. Aangezien we anders de prijzen enorm zouden moeten verhogen en dat gaan we niet doen!

Swarovski kristal kralen &  Preciosa kristal kralen

Swarovski kralen zijn al decennialang een populaire keuze voor sieraden. De geschiedenis van deze kristal kralen gaat terug tot 1895, toen de Oostenrijkse glaskunstenaar Daniel Swarovski begon met het produceren van kristallen kralen. Hij was de eerste om kristallen kralen te maken die zo helder en glanzend waren als diamanten. Sindsdien is Swarovski een leidend merk in de wereld van kristallen kralen.

Preciosa kristal kralen zijn ook populair bij sieradenmakers. Deze kristallen kralen zijn gemaakt door de Tsjechische glasfabrikant Preciosa. De kwaliteit van deze kralen is vergelijkbaar met die van Swarovski, maar de prijs is meestal lager. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie dan Swarovski kralen, dan zijn Preciosa kristal kralen een goede optie.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss