Sieraden maken voor het goede doel

Heel vaak krijgen wij het verzoek om kralen te schenken of korting te geven op kralen omdat mensen graag iets willen maken voor het goede doel.

Veel mensen gaan dan sieraden maken en verkopen en de opbrengst gaat dan naar goede doelen. Dat is natuurlijk een heel nobel iets! Alleen, hier komt het…we krijgen deze verzoeken heel erg vaak en soms meerdere keren per dag van particulieren! U begrijpt het al, er moet bij ons ook brood op te plank komen om te blijven bestaan en we willen en kunnen geen onderscheid maken in goede doelen of wie we wel iets geven en wie niet. Want elk goed doel is geweldig!

Hoe klein of hoe groot het goede doel ook is.

Ikzelf sponsor al meerdere goede doelen financieel, waaronder onze locale voetbalclub SC Scheemda Kika, en diverse goede doelen die zich inzetten voor dieren. Maar daarom vinden we het wel heel erg fijn dat mensen het leuk vinden om sieraden te maken voor het goede doel en wij moedigen dit ook zeer zeker aan!

Sieraden maken voor goede doelen

Foto is gemaakt door Wendy van Sinzo.shop

Wat zijn erkende goede doelen?

Erkende goede doelen hebben een ANBI status, dus bent u een erkend goede doel en wilt u een link naar onze website plaatsen dan zijn wij bereid om u te steunen met een mooi pakket gratis kralen om sieraden te maken. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen via: info@kralenstulpje.nl

Wilt u als particulier een goed doel steunen dan moedigen wij dit ook zeer zeker aan! Alleen zijn wij als bedrijf te klein om hierin iets financieel te kunnen betekenen omdat wij anders zelf in de problemen komen met de grote hoeveelheid aanvragen voor sponsoring. Wij hopen ook op uw begrip hiervoor.

We kunnen wel ons verrassingspakket hiervoor adviseren! Dit pakket zit boordevol materialen om sieraden te maken en de prijs is vele malen meer waard dan wat u ervoor betaald. Wanneer u in de opmerkingen zet: "Voor het goede doel" en u vermeld het goede doel erbij en u mailt een bewijsje dat u al diverse keren geld heeft overgemaakt aan dit goede doel, dan doen wij nog wat extra spulletjes bij het pakket in! Dit telt voor het stunt verrassingspakket van 50 euro en voor het mega verrassingspakket van 100 euro.

Jij bent waardevol en geliefd, armbandjes voor het goede doel!

Project: waardevol en geliefd, sieraden maken

Ik ken ook een groep vrouwen, van een Evangelisch kerk groepje, die op eigen kosten 1 keer per week samen komen bij iemand thuis om sieraden te maken voor diverse goede doelen. Onlangs hebben ze armbandjes gemaakt voor prostituees in Groningen. Ze hebben er allemaal bedeltjes aangemaakt die betrekking hebben op liefde hoop en geloof en ze hebben er kaartjes bij geschreven dat ze waardevol en geliefd zijn.

Vaak zijn deze prostituees allemaal meiden met een "zwaar verleden”. Vaak gebruiken ze drugs en/of zijn ze dakloos en hebben in het verleden heel veel meegemaakt. Sommige van deze dames komen dan door omstandigheden in de prostitutie terecht. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand dit voor de lol doet. Er zit altijd een verhaal van veel pijn en ellende achter. Ook worden veel dames gedwongen.

Om deze dames een hart onder de riem te steken, maken deze vrouwen van dit kerk groepje wekelijks sieraden en brengen ze deze persoonlijk langs en gaan ze met de meiden in gesprek. Menig keer barsten de meisjes uit in tranen van ontroering of zijn ze heel erg verbaasd en ontroerd. Het voelt zo goed voor deze meiden dat er mensen zijn die echt om ze geven en ze een betere toekomst toewensen. Ik vind dit goede doel zo geweldig!

Zo weet je zeker dat het goed terecht komt, want het wordt persoonlijk langs gebracht. Er zijn zelfs meisjes bekeerd tot het geloof en mede dankzij deze groep vrouwen van de kerk, uit de prostitutie gestapt. Ze zijn geholpen een normale baan te vinden en ze zijn gestopt met de drugs en/of alcohol.

Ze hebben nu een normaal leven, een gezin en kinderen. En dat allemaal door lieve sterke  vrouwen die zich inzetten voor andere lieve en sterke vrouwen die zichzelf terug hebben gevonden, en die op hun beurt weer iedere week gezellig samen zijn, sieraden maken en brainstormen hoe ze weer andere vrouwen kunnen helpen.

Bent u nu bij zo’n groepje vrouwen en wilt u dat ik een keertje langs kom om u te leren hoe u eenvoudig zelf sieraden kunt maken? Boek dan een keertje een workshop sieraden maken.

Kan ik na 1 workshop zelf armbandjes voor het goede doel maken?

Ja, dat kan zeker, het is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het snel leren! Ik kom graag langs bij u op locatie, mits het niet te ver van Scheemda is, vanaf een groepje van 8 personen. Daarna kunt u wekelijks zelf verder gaan, mocht u dit willen en de wereld een klein stukje mooier maken!

Groetjes,  Esther de Jonge

 

Terug naar de blogspagina

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss