Sorteer op
Sorteer op

Polymeer kralen - Fimo klei kralen

Fimo is een klei om te boetseren en dit kan worden uitgehard in een oven. Fimo klei wordt ook hard zonder oven maar Polymeerklei is bewerkt waardoor het zacht blijft zolang het nog niet in de oven is geweest. In Polymeerklei is een soort kunsstof poeder toegevoegd waardoor het nog beter te bewerken is. Klei is in allerlei kleurtjes verkrijgbaar en kan waneer ze samen worden gebracht in een kraal kraal de mooiste motiefjes geven.

Smiley Kralen van klei zijn populair!

Kralenstulpje.nl heeft heel veel soorten smiley kralen, van klei maar onder de rubriek cijfer- en letterkralen staan nog heel veel leuke acryl smileykralen met een lach! Daar wordt iedereen blij van!

Kralen van klei ~ fruit kralen

Klei kralen zijn er in allerlei vormen en hele leuke kleuren! Ze wegen bijna niets waardoor ze heel goed zijn te verwerken in allerlei soorten sieraden. Niet voor niets zijn de kralen van klei heel erg populair bij kralenstulpje.nl

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss