Sorteer op

Vilt - Bead packing - Beading Foundation voor Bead Embroidery

Vilt - Bead packing - Beading Foundation voor Bead Embroidery

Vilt, dat ook wel bekend staat als Bead Packing of Beading Foundation, is een onmisbaar materiaal voor Bead Embroidery, oftewel het borduren met kralen. Dit materiaal biedt een stabiele en flexibele basis waarop u uw kraalcreaties kunt borduren. Het vilt is zacht genoeg om gemakkelijk naald en draad door te laten gaan, maar stevig genoeg om de vorm van uw ontwerp te behouden.

Borduren met kralen

Het gebruik van een goede kwaliteit Beading Foundation zoals dit vilt zorgt ervoor dat uw sieradenontwerpen duurzaam en professioneel afgewerkt zijn. Het helpt ook om de achterkant van het borduurwerk netjes te houden en voorkomt dat de draden losraken. Bovendien biedt het een zachte achtergrond die prettig is tegen de huid wanneer de sieraden worden gedragen.

Borduren met Cabochons

Dit vilt is beschikbaar in verschillende kleuren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw kralen en ontwerp. Het is ideaal voor het maken van broches, hangers en andere sieraden waarbij detail en afwerking belangrijk zijn. Door de veelzijdigheid en de kwaliteit van dit materiaal, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en prachtige, unieke sieraden maken.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss