Nietstiften & Kettelstiften

De langere kettelstiften en nietstiften worden door de leverancier vaak krom aangeleverd in een grote zak. Wij buigen alles handmatig zoveel mogelijk recht. U krijgt dus géén compleet kromme nietstiften of kettelstiften aangeleverd, hetgeen vaak wel het geval is bij andere leveranciers.
We buigen ze dus zoveel mogelijk recht, maar helemaal 100% kaarsrecht zullen ze dus niet altijd zijn. Gelukkig hoeven ze ook niet kaarsrecht te zjn aangezien er kralen omheen worden geregen en je niets van het stangetje terug ziet.

Kettelen en kralen rijgen op nietstiften

Kettelstiften zijn een veelgebruikt product in de kralenbranche. Het is dan ook geen verrassing dat het steeds populairder wordt om kettelstiften en nietstiften online te bestellen. Er zijn veel voordelen aan het online bestellen van kettelstiften. Ten eerste heb je een veel groter aanbod dan wanneer je naar een winkel gaat. Je kuntbij ons kiezen uit een groot assortiment aan kettelstiften van verschillende kwaliteiten, zoals brass metaal, DQ metaal en RVS. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een verscheidenheid aan hoeveelheden, waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt bestellen voor jouw project. Bovendien kunnen de kettelstiften die je online bestelt van hoge kwaliteit zijn, wat betekent dat je er langer plezier van zult hebben. Kortom, online kettelstiften bestellen biedt veel voordelen, waaronder een grote selectie, een breed scala aan hoeveelheden en een hoge kwaliteit.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss